Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapar bir fedakarlık,alır gönlünü ileride. Şimdi karşısında karşı konulamaz biri var, o da çaresiz :D
Kızın gerçek yüzünü bilmese anlayacağım da bile bile bunu yapmak nedir yav :D Ayrıca Luffy'ye yaptıklarını unutmadık daha. Adam düşmanına öyle dalmadı. Luffy'nin önünde diz çöker af diler dedik, orada bile atar yaptı adama. Evlat olsa sevilmez. Haklıyım ki babası da sevmiyor zaten :D

Luffy'i sayma bence. Sapık demiyorum, normal bir erkeğin binde biri kadar kadınlara zafı olsa idi taş olmuş, aşınmaya başlamıştı :D
Luffy adamdır, reyizdir çünkü :D Keşke taşlaşıp ölseydi de kurtulsaydık. Güzel senaryo olurdu düşününce :D

Bu aktör ya da aktris kesin mi ki ? Good Acting yazan çeviri daha doğru gibi duruyor. Oradaki kasıt "iyi oyunculuk".
Ben daha önceki sayfalarda aynısını sordum zaten. Oyuncu hangi kelimeden çevrildi diye. Şimdi çevirdikleri yerde yıllardır aynı olduğu için actor kesindir dedim.

O zaman aktör değil aktris yazardı.
Puding rol yapma yeteneği ile övüldü hep. Belki de good acting dir. Çünkü iki taraftan da rol yapması bekleniyor. Biri kendi doğal halinde gibi davraniyor (sanji). Diğeri kötü tabiatını gizliyor. Bege Sanji yi fazla tanımıyor diye o yüz hatlarını aşırıya kaçmış oyunculuk sanıyor. Benim anladigim bunlar.

Kızın gerçek yüzünü bilmese anlayacağım da bile bile bunu yapmak nedir yav :D Ayrıca Luffy'ye yaptıklarını unutmadık daha. Adam düşmanına öyle dalmadı. Luffy'nin önünde diz çöker af diler dedik, orada bile atar yaptı adama. Evlat olsa sevilmez. Haklıyım ki babası da sevmiyor zaten :D
Babasıda sevmiyor zaten :) bu yorum benim bittiğim yerdir :hhh::hhh:

Puding rol yapma yeteneği ile övüldü hep. Belki de good acting dir. Çünkü iki taraftan da rol yapması bekleniyor. Biri kendi doğal halinde gibi davraniyor (sanji). Diğeri kötü tabiatını gizliyor. Bege Sanji yi fazla tanımıyor diye o yüz hatlarını aşırıya kaçmış oyunculuk sanıyor. Benim anladigim bunlar.
Sanjinin -burun kanaması dışında- yaptıkları zaten rol o ayrı mevzu. Herifin tipinden belli oldu zaten o. 3. göze atfen alnından öpeyim falan derkenki surat ifadesi rol yapmaya çalışan Sanji.
Bu arada Wikiada "Good Acting" diye yazmışlar.

Bende aynı şekilde düşünüyordum. Belki düzeltilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık