"Küt" gibi bakma gibi bişey yok. Örnek verdim sadece.Küt gibi bakıyorsa kuşkulanmış demek.
"Küt" gibi bakma gibi bişey yok. Örnek verdim sadece.Küt gibi bakıyorsa kuşkulanmış demek.
@AlpamisHancock harici saydığın adamları hiç sevmem
Sanji'nin yılı mı kaldıSanji bu planı bir şekilde bozarsa ve ölümüne yol açarsa o zaman gerçek anlamda Sanji'nin yılı olur.
Vay güzel örnek verdin ha.Sanji'nin yılı mı kaldı
Sanji'nin bu yaptıkları tayfa az ötede can çekişirken yolları şaşıran Zoro'ya kızılması gibi bişey, arkadaş bunların elinde değil elinde olsa doğru yoldan gelirO yüzden fazla kızmayın
![]()
Çoktan Zoro yılına giriş yaptık bile.Sanji'nin yılı geçen yıl değil miydi? Sanji Yılı mı kaldı![]()
Aynen artık Zori YılıÇoktan Zoro yılına giriş yaptık bile.![]()
Çoktan Zoro yılına giriş yaptık bile.![]()
Dövmelerin yılı ne Zorosu? Toplantı ve peşine Kaidou-Wano filan. Birinde Dragonun öbüründe Kaidonun dövmeleri konuşacak.Aynen artık Zori Yılı![]()
Tamam işte. Bu sene Wano'ya geçilecek. Wano'ya da Zoro'nun yılı diyorum kendimce. :/Dövmelerin yılı ne Zorosu? Toplantı ve peşine Kaidou-Wano filan. Birinde Dragonun öbüründe Kaidonun dövmeleri konuşacak.
Ben Zoro demedim. Zori dedim. Bence Zori Yılı olacak.Dövmelerin yılı ne Zorosu? Toplantı ve peşine Kaidou-Wano filan. Birinde Dragonun öbüründe Kaidonun dövmeleri konuşacak.