Giden kk oluyor sonrasını tartışmıyoruz...Raftele gidersin sonra gelir Kaido seni yener unvanını alır.
Güç olarak üstlerine çıkman lazım kendini kabul ettirmen lazım.
Giden kk oluyor sonrasını tartışmıyoruz...Raftele gidersin sonra gelir Kaido seni yener unvanını alır.
Güç olarak üstlerine çıkman lazım kendini kabul ettirmen lazım.
Adam yonkou adasına gelmiş kitabeyi okumuş çıkmış nasıl başarmış bunu? Sanki pazarda takılırken el çabukluğu elma çalıp gitmiş gibi bahsediyorsun gibime geldi.Elini kolunu sallaya sallaya gittiğini nerden biliyorsun ? Kadın açıkca aynı hatayı tekrar yapmayacağım demiş. Roger'in öyle bi gücü olduğunu bilmemesi çok normal değil mi ?
Raftele gittiği için Roger'in KK olduğunu söyleyen bir yonkou çıkmış ortaya hala kalkıp herkesi yenmesi gerekiyor diyecekmisiniz ?
Tartışmanın amacından çıkma, herkesi yenmesi gerekir diyormusun bu bölümden sonra ?Adam yonkou adasına gelmiş kitabeyi okumuş çıkmış nasıl başarmış bunu? Sanki pazarda takılırken el çabukluğu elma çalıp gitmiş gibi bahsediyorsun gibime geldi.
Ben öyle bişi demedim sen Raftele giden KK oluyor dedin. Ona karşı çıktım sadece. Kaidoda da eskiden varsa bu taşlardan en azından Mom, Linlin ve Shikiyi yendiğini varsayabiliriz. En azından devre dışı bırakabilmiş.Tartışmanın amacından çıkma, herkesi yenmesi gerekir diyormusun bu bölümden sonra ?
Raftele gidenin kk olduğunu ben değil Bigmom diyor. Yonkou'nun biri Roger'in kk olmasını raftele gitmesine bağlıyorsa bunun anlamı raftele gidenin kk olacağı değil midir ? Sonuçta raftele giden bir kişi var o da kk olmadı mı ?Ben öyle bişi demedim sen Raftele giden KK oluyor dedin. Ona karşı çıktım sadece. Kaidoda da eskiden varsa bu taşlardan en azından Mom, Linlin ve Shikiyi yendiğini varsayabiliriz. En azından devre dışı bırakabilmiş.
Sanji'nin bacısı donla geziyor.
KK olmasını buna bağlamadı. Raftel'e gitti diye Roger'a KK dendiğini kimse söylemedi. Maceralarının sonunda yaptıkları yüzünden adama KK denmiş. Bunu bizzat Rayleigh söylüyor. Sen hala daha aynı şeyde ısrarcı olmaya devam ediyorsun. Raftel belki de korsanların her zaman ulaşmaya çalıştığı bir yerdi. Raftel'e ulaşma amaçlarının Korsan Kral olma ile alakası olmayabilir Roger zamanında.Raftele gidenin kk olduğunu ben değil Bigmom diyor. Yonkou'nun biri Roger'in kk olmasını raftele gitmesine bağlıyorsa bunun anlamı raftele gidenin kk olacağı değil midir ? Sonuçta raftele giden bir kişi var o da kk olmadı mı ?
Mom bu bölümle açıkca raftele gitmenin tek eksiği olduğunu söylemiş, şimdi kadına göre raftelin yolunu bulsa yarın kk olacak, herneyse ben söylemek istediğimi söyledim