Brook'da BM'nin elinde.Çay partisi başlayacakta , Sanji ile Luffy yeniden bir araya gelecekte felan fistan bir sürü olay. Şu editör açıklaması olmasa kafadan 2 yıl vardır derim bu arc için.
Luffy'de yine işi yokuşa sürüyor.
Brook'da BM'nin elinde.Çay partisi başlayacakta , Sanji ile Luffy yeniden bir araya gelecekte felan fistan bir sürü olay. Şu editör açıklaması olmasa kafadan 2 yıl vardır derim bu arc için.
Luffy'de yine işi yokuşa sürüyor.
Ben bu ülke temasını düşünürker saçma bir şekilde Wb'yi hasta bir yonkou olduğu için Osmanlı Devleti ile ilişkilendirmiştim. Sonra ne saçmalıyorsun sen deyip kafamdan atmıştım bu düşünceyi.WBnin eski amblemi nazi sembolü yani gamalı haç var.Ki kendisinin görüntüsü olsun biralarla resmediliyor oluşu olsun biraz Alman havası kattı bana.
Ama işliyor bu temaları göstere göstere.Ki oluşturduğu karakterleri bile başka kişilerden esinlenen bir kişi böyle bir işe girişmişte olabilir. Osmanlıda olabilir tabiki fakat Alman teması daha çok uyuyor gibi geldi bilemedim.Ben bu ülke temasını düşünürker saçma bir şekilde Wb'yi hasta bir yonkou olduğu için Osmanlı Devleti ile ilişkilendirmiştim. Sonra ne saçmalıyorsun sen deyip kafamdan atmıştım bu düşünceyi.
Ülke teması hakkındaki yorumuna katılıyorum. Bence de öyle. Sadece ben kendi saçma düşünceme atıfta bulunmuştum. "Olur mu öyle saçma bir şey." gibisinden. Osmanlı olarak düşünmem saçma gelmişti bir süre sonra Yoksa senin düşüncene bir şey demiyorum.Ama işliyor bu temaları göstere göstere.Ki oluşturduğu karakterleri bile başka kişilerden esinlenen bir kişi böyle bir işe girişmişte olabilir. Osmanlıda olabilir tabiki fakat Alman teması daha çok uyuyor gibi geldi bilemedim.
Horoz varKırıldıkça daha güçlü oluyormuş.Büyük ihtimal mitolojik
Araştırması iyi olan arkadaşlar yokmu mitolijide tavukla ilgili bir şey
Bende onun için sabah bıraktım akşam gelir çayla birlikte okurum hepsini dedim ama umduğum gibi olmamış.hocam yapma alev alır
harbiden hiç tartışma olmadı ya usul usul yorum yapıyorlarBende onun için sabah bıraktım akşam gelir çayla birlikte okurum hepsini dedim ama umduğum gibi olmamış.
Muhtemelen Wano'da da Meiji restorasyonunu işleyecek.Ama işliyor bu temaları göstere göstere.Ki oluşturduğu karakterleri bile başka kişilerden esinlenen bir kişi böyle bir işe girişmişte olabilir. Osmanlıda olabilir tabiki fakat Alman teması daha çok uyuyor gibi geldi bilemedim.