Mavili olanın tekniği elektrikli bisey de. Abi'yi görünce aklıma geldi. Megaman oyunun da vardı böyle bi karakter. Bu tip bisey cıkabilir

Mavili olanın tekniği elektrikli bisey de. Abi'yi görünce aklıma geldi. Megaman oyunun da vardı böyle bi karakter. Bu tip bisey cıkabilir
Ne alaka, ben aynı mı dedim kardeşDefans ve dayaniklilik ayni sey degil ki kardeş.
Seride Enelden çok herkes elektiriği kullandı maşallahMavili olanın tekniği elektrikli bisey de. Abi'yi görünce aklıma geldi. Megaman oyunun da vardı böyle bi karakter. Bu tip bisey cıkabilir
![]()
Harbiden haa. Denemissin. Kendimi mal gibi hissettim suan. Ilk iki satiri okumusum sadece. Kusura bakma kardes .Ne alaka, ben aynı mı dedim kardeş![]()
Olur öyle, önemli değilHarbiden haa. Denemissin. Kendimi mal gibi hissettim suan. Ilk iki satiri okumusum sadece. Kusura bakma kardes .
Şuna benzer bir sahnede kullanırsa kullanır. Yoksa pek ihtimal vermiyorumTabi ki de reddediyordurZamanı geldiğinde -ki bu ark olması lazım- bi flashback girer sonra da kullanır mecbur kaldığı için vs.
Ichiji veya Niji buna sebep olabilir gibi. Ben babasından da ümitliydim ama fos çıktı![]()
Aynen, Robin'i göreceğiz diye Blueno'yu kıramayan Sanji gitti Jyabura'yi yendi.Luffy " Sanjiyi görecegim " dediyse görür.
Haftaya (sonraki bölüm )Cracker'i yenmiş şekilde gelecek.
Ya da Cracker Luffyden bi paket petibor yapip BigMom'un önüne atar.
Birincisi daha makul gibi geliyor bana.