"Küçük kardeşime baktıgın için teşekkürler"
Burdan anlıyoruz ki sanjinin ablasıda ölüyor
Burdan anlıyoruz ki sanjinin ablasıda ölüyor
Yalnız senaryo neredeyse aynı değil mi?"Küçük kardeşime baktıgın için teşekkürler"
Burdan anlıyoruz ki sanjinin ablasıda ölüyor![]()
Ohaa Reiju tayfaya gelse Sanji'nin gelmesine gerek yok kısa yoldan Reiju'yu alıp gitsin Luffy zaten Sanji sandı onu da. Valla tuttum bunu ha.Sanmıyorum ama. Arc başlangıcı Alabasta Arc başlarken Robin bizimkilerin gemiye geliyor ve bunlara bir pusula vermişti sanırım. Bizimkiler bu sayede doğru yolu bulmuş ve arc sonunda Robin tayfadaydı. Reiju da bizimkilere yardım etti sanki bu benzerlik sonucu tayfaya gelir mi ? ( iki kardeşin çekişmesi de güzel olabilir ve meyve yetenekli bir bayan )
Söyleyin dalayım abi diyor.Yalnız senaryo neredeyse aynı değil mi?
Luffy'nin sondaki bakışı da hiç hayra alamet değil gibi geldi bana.
Ve bir de şu bizle gelen kedi adam, adı neydi hatırlayamadım. Dövüşeceksek bir şey söyleyeyim gibi bir şey diyor. Onu merak ettim bak.
Sanji olmadan Luffy 1 gün yaşayamaz bunu gördük adam açlıktan ölür. işin şakası bir yana müttefik de olabilir.Ohaa Reiju tayfaya gelse Sanji'nin gelmesine gerek yok kısa yoldan Reiju'yu alıp gitsin Luffy zaten Sanji sandı onu da. Valla tuttum bunu ha.![]()
Hepsini bekliyordum ben valla.Vinsmoke ailesinin yurdu olmayan bir kraliyet ailesi olması ve reverie'ye katılması. Sanji'nin ablası olması, 4. kardeş, görünen iki kardeşin yetenekleri falan bunlar tahmin edilmeyen şeyler![]()
Son haki bükücüden de bu beklenirdi.Hepsini bekliyordum ben valla.![]()
Omake takip etmemiştim pek ama Don Sanjino'yu biliyorum. Bu ayrıntı iyiymiş