onlarda bizi birbirimize benzetiyorlar kendilerin aralarinda benzetmiyorlar diye duyduydum bir yerden oda'da cekik oldugundan diye sey ettimJaponlarda birbirine benziyor çoğu ondandır çok da şey yapmamak lazım.![]()
onlarda bizi birbirimize benzetiyorlar kendilerin aralarinda benzetmiyorlar diye duyduydum bir yerden oda'da cekik oldugundan diye sey ettimJaponlarda birbirine benziyor çoğu ondandır çok da şey yapmamak lazım.![]()
En güçlü Ranger'ı en güçsüz kardeş yapmış!Benimde ilk lakaplarını duyunca aklıma gelen şey bu oldu da Power Rangersin dili ucumdaydı çıkartamıyodum.
Eyvallah saol![]()
Besbelli Oda Power Rangers'ten esinlenmiş Sanji ve Ailesini. Yonji oluyor alttaki kişilik.
![]()
Serinin mantığıyla alakasından çok Luffy'nin gelişimiyle alakalı bi sıkıntı bu. Luffy bağışıklık kazandı ve çeşidi ne olursa olsun zehre o kadar kolay teslim olmamalı. Eğer diyorsa Magellan ve C.C bi balık kadar zehirli değil, adamlar boşuna yüzme gücünü kaybetmiş. Balık hem yüzüyor hem daha zehirli. Bu mizah olsun diye yapılmış olsa anlarım zaten ama mizah olsun diye bile değil. Yoksa Nami tek yumrukta Luffy'nin kafasını yarıyor kan akıtıyor. Konu Luffy'nin kurgu ve hikaye doğrultusunda kazandığı bir yeteneği sadece yeni karakterlere sahne açılsın diye çöp etmek.Mantığa bak, Magellan zehir adam diye dünyadaki tüm zehirleri bi arada üretip onunla saldırıyor sanki. Bilmem neredeki sıcak sıcak denizinin dikenli taş balığının zehri yok, aman çok önemli gerçekten. Hazır Mihawk konuşulurken o kadar büyük kılıcı nasıl çekiyoru da konuşalım, o da çok kritik.
Aklıma şimdi Rezervuar Köpekleri geldiBenimde ilk lakaplarını duyunca aklıma gelen şey bu oldu da Power Rangersin dili ucumdaydı çıkartamıyodum.
Eyvallah saol![]()
Besbelli Oda Power Rangers'ten esinlenmiş Sanji ve Ailesini. Yonji oluyor alttaki kişilik.
![]()
Bu kadın bu kıyafetle nasıl dövüşecek bana birisi bunu açıklasın.![]()
Görende podyuma çıkıyor zanneder....
Gördüğüm en şekil kadın karakterBu kadın bu kıyafetle nasıl dövüşecek bana birisi bunu açıklasın.![]()
Görende podyuma çıkıyor zanneder....