Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Oda anladı Luffy'lerin yonkou'ya karşı iş yapamayacağını önce Marco sonra Mihawk'ı devreye soktu.Hem Marco hem Mihawk ilerleyen zamanlarda çok büyük işler yapıp tayfaya çok büyük katkıları olucak.

Yami

Yerim bunları ya :D Şu iyi aile pozuna bakarmısınız. Ne kadar mütevazi ne kadar asil.
İş sonrası yorgunluğunu atmak ve dünyada neler olup bittiğini öğrenmek sureti ile oturup o fevkalade hanımın yaptığı çöreklerden böreklerden birlikte yiyerek vakit geçirmek. O atkının duruşu bile çalışma ve huzurun simgesi resmen.
Peronanın kıyafet uyumu ve hasır şapkası hayatını mihawka adamış bir tatlılık abidesinin yanı sıra, çarpık bacaklarının yaydığı o sempatiklik tarif edilemez bir mutluluk oluşturuyor bende.
Bakınız bir ustanın en değerli hazinesi kılıç yok. Neden yok ? Artık sevdiceğini üzmek şiddetten uzak tutmak istiyor.
Başına harikulade bir taç takmış.Birlikte vakit geçirip uyumlu olmaları ne kadar güzel.
Çok duygusallaştım forum. Sanırım Mihawka baba diyeceğim. Neyse :(

Yerim bunları ya :D Şu iyi aile pozuna bakarmısınız. Ne kadar mütevazi ne kadar asil.
İş sonrası yorgunluğunu atmak ve dünyada neler olup bittiğini öğrenmek sureti ile oturup o fevkalade hanımın yaptığı çöreklerden böreklerden birlikte yiyerek vakit geçirmek. O atkının duruşu bile çalışma ve huzurun simgesi resmen.
Peronanın kıyafet uyumu ve hasır şapkası hayatını mihawka adamış bir tatlılık abidesinin yanı sıra, çarpık bacaklarının yaydığı o sempatiklik tarif edilemez bir mutluluk oluşturuyor bende.
Bakınız bir ustanın en değerli hazinesi kılıç yok. Neden yok ? Artık sevdiceğini üzmek şiddetten uzak tutmak istiyor.
Başına harikulade bir taç takmış.Birlikte vakit geçirip uyumlu olmaları ne kadar güzel.
Çok duygusallaştım forum. Sanırım Mihawka baba diyeceğim. Neyse :(
Ne güzel bir konuşma. Hakediyor Mihawk gibi bir adam..

Roronoa Zoro

Şimdiki olucak savaşların hepsi artık çok büyük ve kayıplı olucak.Aynen mf deki gibi.Mf'yi oda çok hatalı ve yanlış çizdi.Gerek güç dengeleri gerek eşleştirmeler hala bile konuşuluyor.Bir sürü açık var.O yüzden tepkileri dikkate alıp yavaş yavaş safları eşleştirmeleri yapıyor.Yonkou dediğimiz şey tek kişi değil büyük bir oluşum her cephede savaş olucak 3-4 kişi ile olucak iş dil o yüzden sağlam kişilerin olması lazım.

- Sanjinin gözünün tekini niye kapattı belli olsada tescillenmiş oldu. Ailedekilerin kaşları simetrik değil bir tarafa bakıyor. Estetik olmadığından kapatıyorlar anlaşılan.
Gerçi erkek kardeşi takmıyor gibi:)

- Sanjinin kız kardeşide büyük ihtimal kelebek meyvesi yemiş. Böyle düşünmenin sebebi arkasındakiler kelebek kanatlarına benziyor ve luffynin zehrini emerken farkettiyseniz havalanıyor. Doğada bazı ağaçların yaprakları tirtillara karşı savunma amaçlı zehirlidir. Ama tirtillar zehirli yaprakları yiyip biriktirir ve kelebek olduklarında bunları kanatlarına aktarırlar. Buda düşmanlara karşı ayrı savunma sağlar.

Mihawk'ı görünce dibi düşer bunun, gözleri kalbe dönüşür kardeşleri gibi. :a:
Luffy'yi görünce olmamış, Mihawk kaç yazar? :a:
Kıyaslanamaz tabii orası işin troll ü. Bazıları iş op a gelince her şey mübah mantığında olduğundan diğer mangalarda böyle şeyler görünce hemen ecchi damgasını vuruyor:(
FT ecchi yalnız. Yani sırf bunun için çiziyorlar sanki animeyi. Dövüş mövüş hiç zevki kalmıyor.
Yıllar sonra Profil fotoğrafımı bu hatunun resmi ile taçlandırmayı düşünüyordum tüm hevesimi kaçırdın.
Herkes kendi avatarının peşinde Jacques kardeş. :(
Erken davranırım genelde. :ehe:

Kardeşim hani Luffy zehirlere karşı bağışıklık geliştirmişti. Magellan ve C.C'nin zehrine "bana mısın?" demeyen adam balıktan zehirlendi. Saçmalığa bak. Ayrıca Chopper'da hiçbir şey yapamadı. Kurguyu bağlamak için bu kadar rezilliğe ve mantık hatasına gerek mi var? C.C ve zehrine dayanıp "Magellan sağolsun bana zehir koymaz" diyen adam balıktan zehirlendi saçmalığa bak. One Piece tamam fazla mantık aramamak lazım ama Luffy'nin karakter gelişiminin önemli bir parçası olan zehre karşı bağışıklık, sırf iki üç sayfa için harcanmış. Boşuna Magellan tarafından zehirlendi o zaman bu adam.

Bu olayları geçersek. Sanji'nin ailesi tümden sapıkmış, yani Sanji'nin daha fazla ablası abisi kardeşi olabilir. Şaşırmam. Yonji ve Sanji kadar sapıksa babaları daha ne evlatlar görürüz. Sanji'nin ablasına baya ısındım bu arada cidden çok hoş bir hatun. Sevdim. Jimbo'nun gelmesi iyi oldu Luffy'i frenleyip kontrol edebilen ender insanlardan. Law'ın yokluğunda beyin görevi görebilir Jimbo.
her zehir aynı mı kardeş ? birde bir devi anında öldürücek bir zehir diyo o zehirden içi magellanın zehiri luffyi bile anında öldüremedi bu neyin tribi düşünmeye davet ediyorum seni

Mantığa bak, Magellan zehir adam diye dünyadaki tüm zehirleri bi arada üretip onunla saldırıyor sanki. Bilmem neredeki sıcak sıcak denizinin dikenli taş balığının zehri yok, aman çok önemli gerçekten. Hazır Mihawk konuşulurken o kadar büyük kılıcı nasıl çekiyoru da konuşalım, o da çok kritik.

Roronoa Zoro

Ben şuan için bu 4 lü arasındaki güç dengesini şöyle düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Shanks > Miwahk > Fuji > Zoro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık