Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş hemen fark edemedi Namiyi ve Carrot da görmezden geldi yakışmıyor Sanjinin kardeşine bu tavırlar hiç yakışmıyor ;/
Baba için büyük umutlar besliyorum :D

Kardeşinden sapık çıkması çok güzel oldu, jimbeinin kendisini göstermesi de tatlı niyetine gitti bölüme tabii yine nazlanıp kaçma ihtimali var ama bakalım :/

Ablamıza da saygılar, ilk bölümden ağırlığını hissettirdi.

Kıyafetleri hiç beğenmedim de alışırız heralde zamanla :(

Ha birde "sayın korsanlar KRALI" diye mesajı görünce de bi yeah dedim ama sonra o mesaj, herkese gidiyordur aslanım deyince içimdeki ses, yıkıldım :/
Güzel olmuş bu bildirim olayı :D

Son düzenleme:
Harbi bende Jimbei sevmiyorum. İyi hoş ama kasıntı tayfaya uygun değil adam. Tayfaya koy sırıtır.
Onun yerine aslan gibi horoz kafa var ama neyse :(
Bende ilk çıktığından bu yana sevemedim. Bilmiyorum nedeni ha güç olarak ne kadar etkiler tayfayı bilmiyorum. Balık adam olması iyi olur ama yakışmıyor tayfaya ne bileyim. En çok Barto istiyordum zaten herhalde katılırsa Jinbe gelir başkada tayfaya gelen olmaz. Ama Carrot un da katılmasını isterim mink daha iyi olur balık adama göre...

Üye silindi 1004

Kardeşim hani Luffy zehirlere karşı bağışıklık geliştirmişti. Magellan ve C.C'nin zehrine "bana mısın?" demeyen adam balıktan zehirlendi. Saçmalığa bak. Ayrıca Chopper'da hiçbir şey yapamadı. Kurguyu bağlamak için bu kadar rezilliğe ve mantık hatasına gerek mi var? C.C ve zehrine dayanıp "Magellan sağolsun bana zehir koymaz" diyen adam balıktan zehirlendi saçmalığa bak. One Piece tamam fazla mantık aramamak lazım ama Luffy'nin karakter gelişiminin önemli bir parçası olan zehre karşı bağışıklık, sırf iki üç sayfa için harcanmış. Boşuna Magellan tarafından zehirlendi o zaman bu adam.

Bu olayları geçersek. Sanji'nin ailesi tümden sapıkmış, yani Sanji'nin daha fazla ablası abisi kardeşi olabilir. Şaşırmam. Yonji ve Sanji kadar sapıksa babaları daha ne evlatlar görürüz. Sanji'nin ablasına baya ısındım bu arada cidden çok hoş bir hatun. Sevdim. Jimbo'nun gelmesi iyi oldu Luffy'i frenleyip kontrol edebilen ender insanlardan. Law'ın yokluğunda beyin görevi görebilir Jimbo.

Zehri aldı adamdan la Ftnin ecchiliği ile kıyaslanacak bi sahne değil. :( Zaten biraz zaman geçsin Sanjinin aileyi de kopyalar onlar anlarsın farkı. :)
Kıyaslanamaz tabii orası işin troll ü. Bazıları iş op a gelince her şey mübah mantığında olduğundan diğer mangalarda böyle şeyler görünce hemen ecchi damgasını vuruyor:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık