Jimbei sayesinde Sanji'yi alıp kaçacaklarJimbei konuşuldu ve daha da konuşulacak. Herkesin beklediği bir hareket yaptı nihayetinde. :/
Zaten mugiwara fanıydı en büyük Luffy fanıyla 2 sene geçirince o da Bartolamış iyice.Mihöwk resmen shanksa benzemiş. Atkıya gel, yemek yiyişe gel. Ulan yosun kafa iki senede adama ne yaptıysan evrim geçirmiş. Mihawk, Mehmet olmuş. Vallahi ömür törpüsü bu üç küpeli
Bunlar Sanjiyi alayım derken BigMomı falan yıkmasınlar.Jimbei sayesinde Sanji'yi alıp kaçacaklar![]()
Renkli olsa seninki sola park ederdi. :/Benimki kadar güzel olmasa da iyi durdu.![]()
Herkes bekliyordu zaten içeriden yardım edeceğini. Luffy'nin dayanamayıp bodoslama dalacağını bildiğinden kesin bir plan yapmıştır ve önümüzdeki bölümlerde onu bizimkilere sunar. :/Jimbei sayesinde Sanji'yi alıp kaçacaklar![]()
Hayır olmazdı. Pink reis daha havalı.Renkli olsa seninki sola park ederdi. :/
Harbi bende Jimbei sevmiyorum. İyi hoş ama kasıntı tayfaya uygun değil adam. Tayfaya koy sırıtır.Bölüm güzelmiş beğendim. Ama neden lakaplar yeşil, pembe falan onu anlamadım. Ablası kelebek zoanı olabilir. Ama Yonji Vinç yeşili derken teknolojik bir meyve yemiş galiba ulan kos kaca denizcilerle bağlantılısınız. Sanjinin ödülünü arttıra arttıra 177 mi yaptınız? Yazıklar olsun. Son olarak hiç sevmediğim Jinbe geliyor. Gelsin hani yardım falan etsin de tayfaya katılmasın.![]()
yanlışın var ödülün artması değil "sadece diri" yazısı onların işiBölüm güzelmiş beğendim. Ama neden lakaplar yeşil, pembe falan onu anlamadım. Ablası kelebek zoanı olabilir. Ama Yonji Vinç yeşili derken teknolojik bir meyve yemiş galiba ulan kos kaca denizcilerle bağlantılısınız. Sanjinin ödülünü arttıra arttıra 177 mi yaptınız? Yazıklar olsun. Son olarak hiç sevmediğim Jinbe geliyor. Gelsin hani yardım falan etsin de tayfaya katılmasın.![]()