Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihöwk resmen shanksa benzemiş. Atkıya gel, yemek yiyişe gel. Ulan yosun kafa iki senede adama ne yaptıysan evrim geçirmiş. Mihawk, Mehmet olmuş. Vallahi ömür törpüsü bu üç küpeli

Mihöwk resmen shanksa benzemiş. Atkıya gel, yemek yiyişe gel. Ulan yosun kafa iki senede adama ne yaptıysan evrim geçirmiş. Mihawk, Mehmet olmuş. Vallahi ömür törpüsü bu üç küpeli
Zaten mugiwara fanıydı en büyük Luffy fanıyla 2 sene geçirince o da Bartolamış iyice. :D
Jimbei sayesinde Sanji'yi alıp kaçacaklar :artiz:
Bunlar Sanjiyi alayım derken BigMomı falan yıkmasınlar. :confused:

Bölüm güzelmiş beğendim. Ama neden lakaplar yeşil, pembe falan onu anlamadım. Ablası kelebek zoanı olabilir. Ama Yonji Vinç yeşili derken teknolojik bir meyve yemiş galiba ulan kos kaca denizcilerle bağlantılısınız. Sanjinin ödülünü arttıra arttıra 177 mi yaptınız? Yazıklar olsun. Son olarak hiç sevmediğim Jinbe geliyor. Gelsin hani yardım falan etsin de tayfaya katılmasın. :D

Yami

Bölüm güzelmiş beğendim. Ama neden lakaplar yeşil, pembe falan onu anlamadım. Ablası kelebek zoanı olabilir. Ama Yonji Vinç yeşili derken teknolojik bir meyve yemiş galiba ulan kos kaca denizcilerle bağlantılısınız. Sanjinin ödülünü arttıra arttıra 177 mi yaptınız? Yazıklar olsun. Son olarak hiç sevmediğim Jinbe geliyor. Gelsin hani yardım falan etsin de tayfaya katılmasın. :D
Harbi bende Jimbei sevmiyorum. İyi hoş ama kasıntı tayfaya uygun değil adam. Tayfaya koy sırıtır.
Onun yerine aslan gibi horoz kafa var ama neyse :(

Şu bölümün güzelliğine, tatlılığına bak :D:D. En küçük kardeş sapık, abla ayrı dünya. Garanti bunların babada da sapıklık var annede süpeli. Sanji reyizin ailesi bırakma sebebi hayali "All Blue" olabilir. Ailenin sahip olduğu teknoloji ayrı bir tatışma konusu ve muhtemelen ailede bir tek Sanji sadece bacakları kullanıyor olabilir. Bu abla ilerde yine bize yarım ederse şaşırmayın. Yanlız bayağıda güçlüler. Jimbei ninde orda olması işleri daha heycanlandırdı :a:. Zaten ilerdei Bİg Mom meselesinde yardım edeceğini açıkça belli etmişti.

yanlışın var ödülün artması değil "sadece diri" yazısı onların işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık