Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Normalde Law Dofu yenmişti ama sağolsun Oda Luffy nin yenmesi için çok entresan bir meyve özelliği uydurdu.Law 2 arctır şovun kralını yaptı poşet zamanları hariç.
Olayın Enel- Wiper' dan farkı yok. İkisi de büyük iradeli kişiler. Õyle kolayca Luffy ben dövecem dedi diye kendi davalarını bırakacak kişi değiller. Kendilerinin yılmaları lazımdı. Ardından Luffy ile dõvüsebilmeleri icin yeterli gücte olmaları gerekiyordu. Yaptıkları teknikler de durumu gösteriyor. Ama olaya handikap diye bakılıyor. Sadece Dof yoruldu yara aldı zaten.:(

G4 çok sağlam bir power-up olmuş tamam güzel ama o tip nedir ya ?

Resmen Naruto Oda'ya, Oda Garp'a, Garp Bellamy'e ve son olarak hepsi birden Luffy'e yürüyünce ortaya böyle bir sentez çıkmış sanki.

Hiç beğenmedim, hiç estetik değil. Tipe bakıp dumur olmaktan gaza bile gelemedim :artiz:

Dof'un dayanıklı olduğu zaten belliydi de bu sayıda neden buna bu kadar çok vurgu yaptınız ki? İki yıl önceki velet Luffy bile Kizaru'nun tekmesine,Sengoku'nun yumruğuna dayanıyordu da Dof mu dayanamayacak? Koskoca Dof,Luffy'nin iki yumruğuna gitseydi koskoca olmazdı zaten.

Dofu bilmem ama lufy hedefi bi kere seçer ondan sonrası düşene kadar vazgeçmez o yüzden bu arc g4 oteki arc g5 çıkabilir kaido ama g5 lufynin ömrünü yiyebilir gerçekten hep dövüşüyo bu çoçuk rakipinin gücünü kavramak lazım bu zamana kadar lufy gücünü hic harcamamış zoro usop lufy bu arc kendilerini fena aştılar yıldızlar usop lufy zoro olucak gibi gerçekten yonkou tayfasıyla kapışabilir. Amirel güclü ne kadar güclü bilmiyorum ama lufy nin gücünü iyi bilen biriydi dof mesela lufy o kadar normal gördü ki law biraz güclü anlarım ama hasırşapkalar çöpmüş gibi davrandı sonucu görücez.

Yalnız bu dayanıklılık işinin sonu iyi değil. Kimse ölmüyor, bayılmıyor, güçten düşmüyor.
Ileride olası bir Yonkou vs'si 1 yıl Sürer artık.

Alpamis

Dof'un dayanıklı olduğu zaten belliydi de bu sayıda neden buna bu kadar çok vurgu yaptınız ki? İki yıl önceki velet Luffy bile Kizaru'nun tekmesine,Sengoku'nun yumruğuna dayanıyordu da Dof mu dayanamayacak? Koskoca Dof,Luffy'nin iki yumruğuna gitseydi koskoca olmazdı zaten.
Yahu red hawk yiyince % 50 sine düşmüştü bu adam. Olmadı injeksiyon yedi yine % 50 si gitmişti. Hani Dofun dayak yiyeceği belli olduğu icin her darbe yiyişinde bir handikap bahanesi oluşturuldu. Ve bu algı hala daha devam ediyor. Daha ne teknikler görecegiz.

Yahu red hawk yiyince % 50 sine düşmüştü bu adam. Olmadı injeksiyon yedi yine % 50 si gitmişti. Hani Dofun dayak yiyeceği belli olduğu icin her darbe yiyişinde bir handikap bahanesi oluşturuldu. Ve bu algı hala daha devam ediyor. Daha teknik görecegiz.
%50-%30 diyen bazılarının abarttığı gibi gibi sen de abartıyorsun durumu. Luffy direkt olarak kendi ağzıyla söylemedi mi Law'ın saldırısından dolayı etkilendiğini? Evet,Luffy de sürekli savaşarak,dinlenmeden geldi Dof'un yanına,dolayısıyla Luffy de tam güçte değil fakat Dof'un durumunun daha kötü olduğu da bir gerçek yani. Mangada Dof'un ağzından "Law'ın saldırısı beni hiç etkilemedi." demediği sürece senin düşüncenin geçerliliği yok benim için açıkçası. :/

Edit: Hatırlattığın da iyi oldu aslında. Adam şu hayvani G4 saldırılarından bile pek etkilenmemiş gibi duruyor ama arkadaşlar Red Hawk'tan dolayı Dof'a kötürüm kaldı muamelesi yapıyordu bir ara. :S Dedik Dof yaratık gibi adam,bu saldırılardan etkilenmesi imkansız diye ama dinletemedik.

Yahu red hawk yiyince % 50 sine düşmüştü bu adam. Olmadı injeksiyon yedi yine % 50 si gitmişti. Hani Dofun dayak yiyeceği belli oldğu icin her darbe yiyişinde bir handikap bahanesi oluşturuldu. Ve bu algı hala daha devam ediyor. Daha ne teknikler görecegiz.
Arkadas kabul et artik,ne azili fanmissin. O kadar zor degil gormek. Bidaha ki mesajinin altina Dofun ve Luffnin yedigi ust duzey saldirilari yaz ve sadece oku.

Aldığı darbeler öyle minik darbeler değil o yüzden dayanıklılığına vurgu yapıyoruz. Sezarın hakkı sezara yani :D Adam saraydan bir darbe alıyor şehrin ortasına uçuyor '' ben neden bu hale geldim'' diyip kalkıyor. Yine darbe yiyor ,yine yıkmadık bina bırakmıyor ama kalkıp uçuyor ve saldırı yapıyor . Azıcık Dof'uda övelim yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık