Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yardırdı gidiyor bakalım :) artık uzuvlarına yön verme olayı çok efektif olmuş, Tayfada uçabilen sadece sanji'ydi şimdi luffy'de uçuyor. sanji'nin ayırt edici pek bir özelliği kalmadı artık, zor toparlar artık kendini güç olarak, fark iyice açıldı, zoro ve luffy aldı başını gitti bizimkisi önüne gelenden tokat yedi. trio falan da hikaye oldu artık ne diyelim kaderimiz böyleymiş bize de hüzün düşmüş :mad:

Luffy yardırdı gidiyor bakalım :) artık uzuvlarına yön verme olayı çok efektif olmuş, Tayfada uçabilen sadece sanji'ydi şimdi luffy'de uçuyor. sanji'nin ayırt edici pek bir özelliği kalmadı artık, zor toparlar artık kendini güç olarak, fark iyice açıldı, zoro ve luffy aldı başını gitti bizimkisi önüne gelenden tokat yedi. trio falan da hikaye oldu artık ne diyelim kaderimiz böyleymiş bize de hüzün düşmüş :mad:
Forumun büyük kısmı sizin gibi bir bölümcü. Nasıl bir bölüm önce luffy bu kadar övülmüyorsa, sanji çıkacak ve 1-2 bölüme tekrardan zoroyla denk diyeceksiniz. 1-2 havalı sahneyle fikirleriniz hemen değişiveriyor,verecek :/

Aldığı darbeler öyle minik darbeler değil o yüzden dayanıklılığına vurgu yapıyoruz. Sezarın hakkı sezara yani :D Adam saraydan bir darbe alıyor şehrin ortasına uçuyor '' ben neden bu hale geldim'' diyip kalkıyor. Yine darbe yiyor ,yine yıkmadık bina bırakmıyor ama kalkıp uçuyor ve saldırı yapıyor . Azıcık Dof'uda övelim yahu :D
Bu saldırılardan dolayı felçli kalacak birisi değil, koskoca Dof falan derken ben de övmüştüm aslında. :ehe:

%50-%30 diyen bazılarının abarttığı gibi gibi sen de abartıyorsun durumu. Luffy direkt olarak kendi ağzıyla söylemedi mi Law'ın saldırısından dolayı etkilendiğini? Evet,Luffy de sürekli savaşarak,dinlenmeden geldi Dof'un yanına,dolayısıyla Luffy de tam güçte değil fakat Dof'un durumunun daha kötü olduğu da bir gerçek yani. Mangada Dof'un ağzından "Law'ın saldırısı beni hiç etkilemedi." demediği sürece senin düşüncenin geçerliliği yok benim için açıkçası. :/

Edit: Hatırlattığın da iyi oldu aslında. Adam şu hayvani G4 saldırılarından bile pek etkilenmemiş gibi duruyor ama arkadaşlar Red Hawk'tan dolayı Dof'a kötürüm kaldı muamelesi yapıyordu bir ara. :S Dedik Dof yaratık gibi adam,bu saldırılardan etkilenmesi imkansız diye ama dinletemedik.
Konuşma aynen şöyle.Dof luffye kuvvetten düştün ama diyor.Luffy dofa sen de aynı durumdasın lawın saldırısını yedin ama diyor.

Bu saldırılardan dolayı felçli kalacak birisi değil, koskoca Dof falan derken ben de övmüştüm aslında. :ehe:
Doğru söylüyorsun aslında hala rahat tavırları var sadece tekniği çözdü gibi geldi bu bölüm bana. Evet hızına ve gücüne ayak uyduramadı ama bayağı bayağı da bize tekniği anlattı. Haftaya karşı hamle yapar bu canavar öyle Blueno olmaz :D

Konuşma aynen şöyle.Dof luffye kuvvetten düştün ama diyor.Luffy dofa sen de aynı durumdasın lawın saldırısını yedin ama diyor.
Bu tartışmalar bitmez. Söylediğim gibi,mangada aksi belirtilmediği sürece Dof daha kötü durumdadır benim gözümde. Bu tartışmaların yaşanmaması için Oda bir şekilde Law'ı dışarıda tutmalıydı ama sanırsam Oda tam da bu tartışmaların yaşanmasını istemiş gibi duruyor.

Cedric

Hala öfkeliyim. :of: Biz g4 ile kuş kafesini parçalamasını da bekliyorduk. :of: Arara. Luffy uçabiliyordu belki yukarıdan parçalayacak kuş kafesini. :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık