Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsshonun saldırı gücü nedir bilinmez ama büyük ihtimalle k.haki master çıkıcak.Tek elle yener luffyi:D

+
Sabo vs sinde sabonun yüzü yarabere doluyken isshonun temiz olmasının nedenlerinden biri de bu muhtemelen.Fiziksel güç olarak bakmayın herşeye.

Bence bu saldırının büyük yan etkisi nefessiz kalması olacak Luffynin.
Çünkü çok zor birşey yaparak job lastiği gibi sert bir maddeyi şişiriyor resmen nefesiyle.
Yani biraz daha dayandıktan sonra nefesi tükenecektir diye düşünüyorum.

Bunları yapması anlık olay G4 kalıcı olay değil gibi , bir anlık rage modla bunu yapması onu Fujitora'dan üstün yapmaz.
Bakalım sonucunda ne olacak çünkü Dof hala savaşmaya devam ediyor.

Ama yinede bu yaptığını Fuji Dofa yapamaz bence.
Luffy nasıl G3'te kolunu şişiriyorsa şimdi de vücudunu şişirdi yanlış anlamadıysam? Tam tekniği nasıl yaptığını anlayamadım internetim de çok yavaş tekrar bakamıyorum bölüme. Nasıl G2'de kalabiliyorsa G3'ü cüce olmadan kullanmayı becerdiyse bence bunda da normal koşullarda bu modunu koruması lazım.
Biraz bu tekniği nasıl yaptığı ile alakalı gibi.

Luffy nasıl G3'te kolunu şişiriyorsa şimdi de vücudunu şişirdi yanlış anlamadıysam? Tam tekniği nasıl yaptığını anlayamadım internetim de çok yavaş tekrar bakamıyorum bölüme. Nasıl G2'de kalabiliyorsa G3'ü cüce olmadan kullanmayı becerdiyse bence bunda da normal koşullarda bu modunu koruması lazım.
Normalde Luffy bedenini şişirip şekil verdikten sonra busao ile kaplıyordu.
G4'te ise anladığım önce haki ile kaplayıp sonra var gücüyle sertleşmiş lastiği şişiriyor.
Buda neredeyse var gücüyle ciğerlerindeki havayı bedenine basması demek , balon gibi şişiyor hava içerde kalıyor bir müddet savaştıktan sonra havası iniyor.Birde sertleşmiş lastiğe şekil veriyor ki bu bayağı zor birşey.
Bence böyle bir teknik bu yüzden tükenebilir.

G3'te kemiğini şişiriyordu, G4'te kaslarına hava basıyor. Balon kas yapıyor yani. Zaten en az 2.5 metre oldu bu haliyle.
Sadece bu da değil, busoshoku haki ile sertleştirdiği vücudunun lastik özelliğini koruyabiliyor da. Bence çok merak ettiğimiz haki savunması bu oluyor.
Bir de bu tekniğin tek hali buysa seken bir balon oluyor, yerde yürüme olasılığı şu an için yok. Bağımsız bir lastik topun içine girmiş, oradan saldırılarını yapıyor gibi.

Olay artık sırf haki de değil.Rakipler luffy hala lastik olduğu için meyvesini iptal ederek vuramıyorlar bu formda.Çok yüksek haki lazım onun için.O yüzden 2 sene önce yediği yumrukları absorbe etmesine döndü olay tekrar.Hatta ondan bile iyi.Doflamingonun geri püskürtülmesine sebep bu.Adam inanamıyor zaten hakiyle meyvenin bu şekilde kombine edilmesine.

Yalnız Doffy harbi canavar çıktı şaka maka

Luffy kendini en az 2-3 kat daha güçlü yaptı Banamısın demiyor adam :alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık