Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo son bir forma geçebilir Enel gibi.O da çok etki etmez luffy en güçlü gear 4 saldırısıyla alır sanırım.

Doflamingo'nun uçtuğu saldırıyı Marco'nun Kizaruya attığı tekmeye benzettim.Ama bence daha güçlüsü çünkü değdiği an yay şeklinde bir patlama daha yapıyor.Yoksa Doflamingo uçsa bile bu kadar yıkıcı olmazdı.O şekilde luffyi kendisi de uçurdu ama bu kadar değildi fiziksel güç ve yıkıcılık açısından.

Doflamingo son bir forma geçebilir Enel gibi.O da çok etki etmez luffy en güçlü gear 4 saldırısıyla alır sanırım.

Doflamingo'nun uçtuğu saldırıyı Marco'nun Kizaruya attığı tekmeye benzettim.Ama bence daha güçlüsü çünkü değdiği an yay şeklinde bir patlama daha yapıyor.Yoksa Doflamingo uçsa bile bu kadar yıkıcı olmazdı.O şekilde luffyi kendisi de uçurdu ama bu kadar değildi fiziksel güç ve yıkıcılık açısından.
Kizaru çakınca 2-3 bina yıkıp dıuruyordu. Luffy çakınca herif bildiğin 15 blok öteye gidiyor :D

Luffy hava yolları ile uçtuğunuz için teşekkürler.

Deli Paşa

Şimdi bunun Luffy'e geri dönüşü ne olacak o önemli. Madem bu kadar güçlü bir tekniğe sahipti, fishman'da kullanıp 10 sn'de işleri neden bitirmedi? Yada Punk Hazard'da o kadar kişi ölmeden neden kullanmadı? Bence bu iki ucu keskin bıçak. Gear 3 gibi sonucunda Luffy'yi güçten düşürecek birşey olacak sona erdirdiğinde.

Öğlenden beri giremedim 30 sayfa eklenmiş yazdıklarımın üstüne şimdi okuyamadım 30 sayfayı tabi.
Luffy'nin Dof'u uçurması, yerden yere vurması <3
Luffy bu haliyle Dof'a üstün geldi. Hem de baya üstün gördük hepimiz.
Şimdi can alıcı soruma geçiyorum.
Fuji Dof'a bu kadar fark atabilir miydi bir vs'de? Hayır.
Yani Luffy düz mantıkla neyse söylemeyeyim şimdi herkes üstüme gelmesin. :/

Roronoa Zoro

Öğlenden beri giremedim 30 sayfa eklenmiş yazdıklarımın üstüne şimdi okuyamadım 30 sayfayı tabi.
Sil bence bu yorumunu. Taşlarlar seni, benim bile taşlayasım geldi bir an :(

Dof o tekmeleri, yumrukları bilerek yiyor. Birde böyle bakın, ha ne dedin :a: Tekniği tartmak için bir nevi :respect:

Çakardı bence Fuji:D. Sabi ile bir süre denk dövüşün en son bitirici hamleyi yapmıştı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık