Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğlenden beri giremedim 30 sayfa eklenmiş yazdıklarımın üstüne şimdi okuyamadım 30 sayfayı tabi.
Luffy'nin Dof'u uçurması, yerden yere vurması <3
Luffy bu haliyle Dof'a üstün geldi. Hem de baya üstün gördük hepimiz.
Şimdi can alıcı soruma geçiyorum.
Fuji Dof'a bu kadar fark atabilir miydi bir vs'de? Hayır.
Yani Luffy düz mantıkla neyse söylemeyeyim şimdi herkes üstüme gelmesin. :/
Hayırın altını çizmişsin ben ikna oldum.

Öğlenden beri giremedim 30 sayfa eklenmiş yazdıklarımın üstüne şimdi okuyamadım 30 sayfayı tabi.
Artık bunları yapması lazım adam ittifakla bile girse bir yonkonun inmesinde kritik rol oynayacak muhtemelen.
Boşuna 8 metrelik dev demiyorlarmış şimdi anladık. :D

Bunları yapması anlık olay G4 kalıcı olay değil gibi , bir anlık rage modla bunu yapması onu Fujitora'dan üstün yapmaz.
Bakalım sonucunda ne olacak çünkü Dof hala savaşmaya devam ediyor.

Ama yinede bu yaptığını Fuji Dofa yapamaz bence.

Yahu arkadaş sağlam bir yonko amirali falan iplemiyor bunu net biçimde gördük.Luffynin bakın almayı bırak karşısına çıkıp aşık atabilmesi için beyazsakalın bisentosundan tutulduğu gibi birkaç hareket yapabilmesi lazım tehdit edici.Onu da bu formda yapacaktır.Hayvanlar kralıysa Kaidou al sana hayvanların kralı işte şimdi karşısına çıkmaya hak kazandı en azından.

Sil bence bu yorumunu. Taşlarlar seni, benim bile taşlayasım geldi bir an :(

Dof o tekmeleri, yumrukları bilerek yiyor. Birde böyle bakın, ha ne dedin :a: Tekniği tartmak için bir nevi :respect:
Senle öğlen konuştuk ya zaten.:D
Ama şimdi Dof'un öyle ordan oraya şurdan buraya uçması falan ne bileyim insanın gözünü boyuyor be haksız mıyım?

Çakardı bence Fuji:D. Sabi ile bir süre denk dövüşün en son bitirici hamleyi yapmıştı:D
Anlamadım kim kime napardı? :/

Şimdi güzelce tartışıyoruz Luffy'nin Dof'u yerden yere vurmasını eğleniyoruz G4'e bakıp gaze geliyoruz fakat ben;
Bir can alıcı noktaya daha değinmek istiyorum.
Sanırım bu adadaki en güçlü kişiiii neyse ya şimdi dikkatleri üstüme çekmeyeyim durduk yere.

Roronoa Zoro

Senle öğlen konuştuk ya zaten.:D
Ama şimdi Dof'un öyle ordan oraya şurdan buraya uçması falan ne bileyim insanın gözünü boyuyor be haksız mıyım?

Anlamadım kim kime napardı? :/

Şimdi güzelce tartışıyoruz Luffy'nin Dof'u yerden yere vurmasını eğleniyoruz G4'e bakıp gaze geliyoruz fakat ben;
Bir can alıcı noktaya daha değinmek istiyorum.
Sanırım bu adadaki en güçlü kişiiii neyse ya şimdi dikkatleri üstüme çekmeyeyim durduk yere.
Şuanki hali istikrarlı olarak devam ederse ve kötü bir yan etkisi olmazsa dediğin doğru. Amiral alamaz ama amiralle başa baş gider. Fakat istikrarlı bir şekilde bu halini devam ettirmesi lazım.

Dikkat ediyorum da bütün özel isimlere istisnasız büyük harfle başlıyorsun ama Luffy'yi hep luffy şeklinde yazıyorsun. :(
Çünkü o artık bizden biri o kadar benimsemişiz ailemizin kişii olmuş neredeyse.Hem severiz hem döveriz o yüzden. :)

Ama yinede bu yaptığını Fuji Dofa yapamaz bence.
Zaten yapacağına emin olsa kendi üzerine kumar oynardı luffy üzerine değil.Bu adam kazanacağına %100 emin olduğuna oynayan iyi bir kumarbaz.Kaç kez beyaz diyor kaybetmesine rağmen ama normalde hepsini biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık