Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAnıyorum şöyle gerçekleşiyor :/
Lawın atağını yediğinde parçalanmaya başlayan organları , ipleriyle " Acil Müdahale " ile dikiyor ve sarıyor.
Parçalanmasına izin vermiyor. " Acil Müdahale " olayı burada devreye giriyor işte. :/
Yani organsız yaşamıyor adam az önce okumuştum biri yazmış :/ Veya yeniden organ yapmıyor.
Yıkıma uğrayanları anında dikiyor ve sarıyor. Tekniği durduruyor.
En mantıklısı bu :/
Aynen böyle nokta atışı yapmışsın. :good:
Acil müdahale ilkyardım demek zaten.İlk yardım bir tedavi değildir ölümcül hasarı önlemeye çalışmaktır.

O zaman niye değil değil diyorsun? :(
direk değil olmuyor diye biliyorum işte.Tabi kesin konuşmuyorum sadece bildiğimi yazdım.

sen chigauyla ahmet öğretmen değil yazamazsın.
Biri sana ahmet öğretmen dediğinde değil diyebilirsin.Öyle değil yani farklı gibisinden chigau kullanabilirsin.Tabi kesin konusmuyorum tekrarlıyayım da:DBilen biri açıklasın.

Alpamis

SAnıyorum şöyle gerçekleşiyor :/
Lawın atağını yediğinde parçalanmaya başlayan organları , ipleriyle " Acil Müdahale " ile dikiyor ve sarıyor.
Parçalanmasına izin vermiyor. " Acil Müdahale " olayı burada devreye giriyor işte. :/
Yani organsız yaşamıyor adam az önce okumuştum biri yazmış :/ Veya yeniden organ yapmıyor.
Yıkıma uğrayanları anında dikiyor ve sarıyor. Tekniği durduruyor.
En mantıklısı bu :/
Aynen böyledir. O zaman Law'ın dediğinin tam tersi Dof içten bile savunma yapabilir. Ama savunma yapmkala kalmadı bunu iyileştirebiliyor da. O zaman sanılanın aksine tekniğin bütün hasarını almadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık