Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki sayfalarda bir arkadaş Trebol'den bir şey çıkabilir mi demiş. Dikkat edin Law'u da pert sandık çok fena dönüş yaptı. Ha sümük Law kadar ölümcül bir şey yapamaz sürpriz olmazsa ama ne bileyim ciddi bir patlama yapabilir veya Dof'a asist yapabilir, Dof ciddi bir hasar verir. Onu unutmamak lazım hakikaten
Zaten Luffy arkadan vurmuş sayılır. Trebolun henüz görülmüş bir şeyi yok. :/
Niye o kadar ezdiniz anlamadım.
Adam daha savaşa geçmedi ?

Gerçi Pica 2 dk da tek yediğinden beklenti düştü :/ Eh , haklısınız

Unknown

Zaten Luffy arkadan vurmuş sayılır. Trebolun henüz görülmüş bir şeyi yok. :/
Niye o kadar ezdiniz anlamadım.
Adam daha savaşa geçmedi ?

Gerçi Pica 2 dk da tek yediğinden beklenti düştü :/ Eh , haklısınız
Çünkü Lav dan tek yedi.

Usoop'un saldırısından kaçamayan adamdan ne bekliyorsunuz anlamadım. Dofun tayfası ;
Meyveli Pica = Vergo > Meyvesiz Pica = Diamente = Trebol

Trebol neden küçümseniyor anlamadım pica tek yedi diyorsunuz adam ortaya kendi isteğiyle çıkmasa seri sonuna kadar dolanırdı dressrosada.

Roronoa Zoro

Tmm sen herseyi cok iyi biliyosun ama boyle birsey olursa bu yazdigini unutma .
Oda öyle bir şey yaparsa bu sıvamak olur. Sen asıl meseleyi anlamadın. Bildiğin sıvamak olur hem de.

Dipçe: Doff diğerleri gibi kolay bir şekilde yenilirse bayağı küfür ederim. İnşallah uzun bir vs sürer. Birde aklıma takılan bir nokta var. Oda göstermediği vs. günlerce sürdüğünü bize söylüyor. Kimisi beş gün, kimisi on gün, fakat ne hikmetse Luffy'nin vsleri en fazla bir günde bitiyor. Bunu göz önüne alırsak Luffy halen dengi bir adamla adam akıllı vs atmadı. Çünkü vsleri hemen bitiyor genelde. Madem başka karakterlerin dövüşleri uzun sürüyor ama bizim cılız oğlanın dövüşleri neden hemen bitiyor?

Oda öyle bir şey yaparsa bu sıvamak olur. Sen asıl meseleyi anlamadın. Bildiğin sıvamak olur hem de.

Dipçe:Doff diğerleri gibi kolay bir şekilde yenilirse bayağı küfür ederim. İnşallah uzun bir vs sürer. Birde aklıma takılan bir nokta var. Oda göstermediği vs. günlerce sürdüğünü bize söylüyor. Kimisi beş gün, kimisi on gün, fakat ne hikmetse Luffy'nin vsleri en fazla bir günde bitiyor. Bunu göz önüne alırsak Luffy halen dengi bir adamla adam akıllı vs atmadı. Çünkü vsleri hemen bitiyor genelde. Madem başka karakterlerin dövüşleri uzun sürüyor ama bizim cılız oğlanın dövüşleri neden hemen bitiyor?
Sürekli kendinden güçlü rakiplerle dövüşüyor, dövüş esnasında kendini geliştiriyor bu yüzden rakibini aşıyor ve haliyle rakibin perti çıkıyor bir müddet sonra. Luffy'e tamamen denk bir karakter çıkmaz zaten, çıksa bile Oda o vsyi çizmez bir iki kapıştırır sonra zaman atlaması yapar bir kaç gün ve öyle bitirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık