Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda öyle bir şey yaparsa bu sıvamak olur. Sen asıl meseleyi anlamadın. Bildiğin sıvamak olur hem de.

Dipçe: Doff diğerleri gibi kolay bir şekilde yenilirse bayağı küfür ederim. İnşallah uzun bir vs sürer. Birde aklıma takılan bir nokta var. Oda göstermediği vs. günlerce sürdüğünü bize söylüyor. Kimisi beş gün, kimisi on gün, fakat ne hikmetse Luffy'nin vsleri en fazla bir günde bitiyor. Bunu göz önüne alırsak Luffy halen dengi bir adamla adam akıllı vs atmadı. Çünkü vsleri hemen bitiyor genelde. Madem başka karakterlerin dövüşleri uzun sürüyor ama bizim cılız oğlanın dövüşleri neden hemen bitiyor?
Aslinda kisa surmuyor cok bos bolum geciyor sadece 1e1 wsler kisa suruyor eger dedigin gibi 1 hafta 10 gun surseydi wsler suan 780 degil 1780 bolum olurdu .

Luffy şimdi çaksa karnına red hawkı ne kadar etkili olur merak ettim. Herifin organlar folloş, iplerle tutuyor la. Daha önce de injection yemişi. Karna çalışa çalışa mundar edecekler lan adamı :D

Adamların meyvelere bak bizim çocuğun meyveye bak. Yazık bu Lufffy'e. Aoliji olayında da bu şekilde kurtulmuş olabilir bu Mingo.

Manga Denizi vermiş çeviriyi.

Yorumların bir kısmı handikapla alcak yoksa alamazdı diyor. Bazı arkadaşlar bu vs'de Luffy zorlanırsa boş yere çalışmış diyor.

Peki bunu diyen arkadaşlar dövüşü uzun mu istiyorlar yoksa Luffy'nin tek atıp hemen vs'yi bitirmesini mi istiyorlar merak ettm.:)

Yorumların bir kısmı handikapla alcak yoksa alamazdı diyor. Bazı arkadaşlar bu vs'de Luffy zorlanırsa boş yere çalışmış diyor.

Peki bunu diyen arkadaşlar dövüşü uzun mu istiyorlar yoksa Luffy'nin tek atıp hemen vs'yi bitirmesini mi istiyorlar merak ettm.:)
Luffy zorlanırsa boş yere çalışmış diyen arkadaşlar kısmına takıldım nasıl yani Doflamingo bu 2 yıl önceki Luffy'i tekte alacak adam, Dof'tan güçlü olan adam sayısı sayılıdır, 2 yıl çalışma sonunda bile bu kadar erken gelmesi şaşırtıcı, Dof'u almak öyle kolay değil zorlanacak tabi ki Lucci'de ne kadar zorlandıysa en az o kadar zorlanması lazım, ben power up'ların henüz tamamlandığını sanmıyorum daha çok gelişecek Luffy, şu anki halinin Dof'a yetmesi bile sevindirici olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık