Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Versus uzarsa luffy zorlandı.Hemen biterse doflamingo balon diyecekler usta :hmm:
6,7 bölüm ideal o yüzden.
Vs sonu gözlük kırılcak. Enelin altın parçalama sahnesi gibi :/

Bence şu an Handikaplı Dof ile Luffy arasındaki fark Lucci ile Luffy arasındaki kadar yok. Adam zoroyu falan tek tekmede uçurmuştu. O zamana göre. Şimdi ise Luffy bildiğin denk gibi bir imaj bıraktı.

Ben hep söylüyorum hiç gerek yoktu Dofun daha güçlü olmasına ve Law ittifakına. Luffy 2 yıl eğitim aldı. Kimse bilmiyor ne seviye. Sen 9 dersen 9'dur 10 dersen 10. Yani Dof ile eşit deseydi kimse aha mangaka sıvadı demezdi. Çünkü bu seride 2 yıl büyük süre ve Luffy dediğimiz adam da muhtemel en potansiyelli ve en hızlı gelişen adam.

Bazı arkadaşlar diyorlar ki böylesi daha iyi. Kendinden güçlüyü yenerse daha çok gelişir.

Şimdi diyelim ki Dof 10 Luffy 9. Luffy yenip 1 puan güçlenmiş olacak. Bu 1 puan nasıl arttı? Diyelim ki b.hakisi 1 iken 1.5 oldu. K.hakisi 1 iken 1.5 oldu, h.hakisi 1 iken 1.5 oldu, dorukisi 15 k iken 17 k oldu. Şimdi tersini düşünün: Dof ve Luffy eşit ve Luffy yendi. Mangaka bu adamın b.hakisi, k.hakisi ve h.hakisi 1 iken 1.5 oldu diyemez mi gene de? Dorukisi 17 k oldu diyemez mi? Elbette diyebilir. Kimse de saçma bulmaz. Aboww eşitini yendi ama bu kadar güçlendi mangaka sıvadı, seriyi bırakıyorum .s.s diye. Adamın belirli bir gelişim seviyesi yok çünkü. Mangaka o kadar güçlendi diyorsa o kadar güçlenmiştir.

Fark şu: eşit olsalar daha iyi olurdu
Vs baştan sona denk giderdi, Law'a ihtiyaç olmazdı, iman power muhabbetleri olmazdı.

Luffy'e anlatırken 1 saat sonra kuş kafesi buraya ulaşır demiş buda bana göre vsnin süreciği vakte işaret.

O değil de Luffy geçen hafta G3 ü fake olarak yollayıp ağa tutunmuş. Bu şık hareketi yeni farkettim, yorumlarda okumasam hiç farketmezdim :/

Luffy zorlanırsa boş yere çalışmış diyen arkadaşlar kısmına takıldım nasıl yani Doflamingo bu 2 yıl önceki Luffy'i tekte alacak adam, Dof'tan güçlü olan adam sayısı sayılıdır, 2 yıl çalışma sonunda bile bu kadar erken gelmesi şaşırtıcı, Dof'u almak öyle kolay değil zorlanacak tabi ki Lucci'de ne kadar zorlandıysa en az o kadar zorlanması lazım, ben power up'ların henüz tamamlandığını sanmıyorum daha çok gelişecek Luffy, şu anki halinin Dof'a yetmesi bile sevindirici olmalı.
Önce yazanlar için söyledim. Şimdi konu dışına çıkmak istemediğimden sadece merakımı sordum.

One piece hikayesi güzel bir seri olduğu için güzel. Ve bu Arc'ın hikayesi Doffy ve Law arasında. Bırakın Law 2 pataklasın kendi istiyordu zaten pataklamak :) Onun için Doffy'i mangaka Luffy alabilsin diye değil. Kendimiz Law gibi hissedip o duyguları anlıyalım diye Law'ın Doffy'e hesabını alsın diye uğraşıyor. Law'ın tek başına gücü yetse zaten Luffy'e müttefik olmaz. Adam Luffy geldi fırsat kolladı daldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık