Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu önceden bu forumda şeytan meyveleri tartışılmıştı ki şöyle bisonuç ortaya çıkmıştı bütün meyvelerin belli bir sınırı var yani luffy lastik adam olduğu için belli bir yere kadar uzayabiliyor bu uzama miktarı sabit kişiden kişiye göre değişmez. Biraz karışık oldu galiba şöyle ki lastik meyvesi kişiyi max 100m uzatsın(mesela) luffy meyveyi tam ustaca kullandığında ancak bu kadar uzayabilir bundan sonrası olmaz. Bu sonuç Dof içinde geçerlidir belli bir miktar ip kullanabiliyordur.Konuya balıklama daldım kusura bakmayın. :)

Bu önceden bu forumda şeytan meyveleri tartışılmıştı ki şöyle bisonuç ortaya çıkmıştı bütün meyvelerin belli bir sınırı var yani luffy lastik adam olduğu için belli bir yere kadar uzayabiliyor bu uzama miktarı sabit kişiden kişiye göre değişmez. Biraz karışık oldu galiba şöyle ki lastik meyvesi kişiyi max 100m uzatsın(mesela) luffy meyveyi tam ustaca kullandığında ancak bu kadar uzayabilir bundan sonrası olmaz. Bu sonuç Dof içinde geçerlidir belli bir miktar ip kullanabiliyordur.Konuya balıklama daldım kusura bakmayın. :)
Belirli miktar ip kullansaydi adayi komple kapsayan ve yuzbinlerce aga atilmis bu cok ucuk degilmi ben artik takmiyorum oda istedigini abartiyor seyir zevkime bakiyorum sadece ornegin crocodile i kumun oldugu yerde daha guclu gosteriyor tas adamida tasin oldugu yerde ama dofuda ipek kozasi olan yerde gosterseydi vs abarti olmazdi

Hocam o zaman bu adam bulutlara tutunurken attıgı ipi geri mi çekiyor? Adam bildigimiz spider man gibi tutunuyor bulutlara işte 40 kusur yasında desek 40 kusur senedir etrafta bıraktıgı ipleri dusunecek olsak bu dof zayıflıyor surekli o zaman?

Fuji le sabo da mefta desese :(
Fuji gözlemleyecek, şakasına yazmıştım zaten ama ciddiye aldıysanız bilemem:D onca karakter varken olacak iş mi bu zaten, ağ'da gedik açarlar. Buradaki esas olay luffy'nin gaza getirilmesi, bak bütün dressrosa'yı biçeceğim falan diyerekten, bunu duyan luffy power up üzerine power up, iman gücünün dibine bulur ;)

Hocam o zaman bu adam bulutlara tutunurken attıgı ipi geri mi çekiyor? Adam bildigimiz spider man gibi tutunuyor bulutlara işte 40 kusur yasında desek 40 kusur senedir etrafta bıraktıgı ipleri dusunecek olsak bu dof zayıflıyor surekli o zaman?
Ben zayıflıyor demek istemedim yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın. Sadece belirli bir miktarda ip kullanabiliyor Dof bunu kastetmek istemiştim.o örümcek ağını yapmak belirli bir miktar ip gerektirmiştir o yüzden kuş kafesi daralmıştır. Çünkü luffynin G3 nün ne kadar büyük olduğunu biliyoruz ki buda bayağı bir ip gerektirir.

Ben zayıflıyor demek istemedim yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın. Sadece belirli bir miktarda ip kullanabiliyor Dof bunu kastetmek istemiştim.o örümcek ağını yapmak belirli bir miktar ip gerektirmiştir o yüzden kuş kafesi daralmıştır. Çünkü luffynin G3 nün ne kadar büyük olduğunu biliyoruz ki buda bayağı bir ip gerektirir.
Aynen öyle düşünüyorum bende hocam.,

@baryshx Hocam luffy dofu indirdikten sonra diğer arc boss'u nasıl bir hayvan ben onu dusunuyorum acıkcası.

Örümcek ağından sonra değilde white break miydi neydi öyle bir saldırı yaptı ondan sonra daraldı bayada ip kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık