Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım mangakanın kişisel özellikleri bu tür hikayelere bağlamasını seviyorum.Şu tayfaya ve Dofa bu kadar yatırım yaptıktan sonra harcarsa gerçekten yazık olacak.Franky'nin dediği gibi ileride tekrar karşılaşmalıyız kesinlikle.Artık son savaşta mı olur bilmem ama görmeliyiz bu karakterleri.Crocodile ile Doflamingo benzerliği ortada o yüzden tekrar göreceğimizi düşünüyorum.

Senor zaten adamdı ama bu denli bir kalbe sahip olduğunu görmek gerçekten güzel oldu. :)
Sapık dedikleri sahnede istemsizce güldüm Franky'i hatırlayarak.Adamlara yapılan muamele aynıymış. :D

Baya beğendim sayıyı. Senor reyizi övmüşsünüz bana birşey kalmamış övecek. Bir sonraki sayıda ağır topları göreceğiz gibi, başka birşey kalmadı çünkü. Senor'un saldırıya bayıldım.

Kid'de adam değil kim bilir kaç kişiyi katletti zaten adam olmak zorunda değil. Kid hakiki korsandır. Korsan dediğin kötü olur.
Edit: Ahmet Çakar'a özendim kabul ediyorum :/

Senor bebek elbisesi giymiş bir şeytandır.
Elbiseler onu şirin olarak gösterebilir ama şeytanın ta kendisidir onun yüzünden kundaktaki bebeler ne hamile kadınlar ölmüştür.
Bu bir Manga verilen mesajlar var, adamın önceden yaptıkları değil şuan yaptıkları önemli, Luffy'ler birini indirirken geçmişinde kötülük yaparken gösterilmesi gayet doğal çünkü bir sebep gösterilmesi gerekiyor, lakin herifi tanıtırken güzel mesajlar vermek gerekiyor sonuçta milyonlara oynayan bir manga bu gidip de herifi takoz göstertecek hali yok, bu kadar ince düşünen bir insana adam değil demek saçma geliyor, önemli olan şuan ki yaptıkları, verilen mesajlar önemli, cani birisi olsa Franky'i dümdüz ederdi o saldırı ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık