HaydaaaaaaAdam olsa bebek kıyafeti giymez![]()

HaydaaaaaaAdam olsa bebek kıyafeti giymez![]()
Lan yarıldım uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştimHaydaaaaaa![]()
Her daim jilet giyinen erkekler için aşkından bebek kıyafeti giyen adamları üzdünüz kızlar.Adam olsa bebek kıyafeti giymez![]()
Doflamingo gibi aile katilini takip edeceklerine Senor reizi takip etseler daha sağlam örgüt olurlardı.
Bu bir Manga verilen mesajlar var, adamın önceden yaptıkları değil şuan yaptıkları önemli, Luffy'ler birini indirirken geçmişinde kötülük yaparken gösterilmesi gayet doğal çünkü bir sebep gösterilmesi gerekiyor, lakin herifi tanıtırken güzel mesajlar vermek gerekiyor sonuçta milyonlara oynayan bir manga bu gidip de herifi takoz göstertecek hali yok, bu kadar ince düşünen bir insana adam değil demek saçma geliyor, önemli olan şuan ki yaptıkları, verilen mesajlar önemli, cani birisi olsa Franky'i dümdüz ederdi o saldırı ile.Kid'de adam değil kim bilir kaç kişiyi katletti zaten adam olmak zorunda değil. Kid hakiki korsandır. Korsan dediğin kötü olur.
Edit: Ahmet Çakar'a özendim kabul ediyorum :/
Senor bebek elbisesi giymiş bir şeytandır.
Elbiseler onu şirin olarak gösterebilir ama şeytanın ta kendisidir onun yüzünden kundaktaki bebeler ne hamile kadınlar ölmüştür.
Mesela ben bilmem çok gülerdi, ben gülmem.Senor sevdiğimiz bi abimizdi, herjanti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi.