Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senor Pink adam değildir.
Gidip elalemin karısı kızını öldürüren, şehri yağmalayan,Doflamingonun kötülüklerine ses çıkarmayan aşağılık bir korsandır kendisi.Şehri yağmalıyor sonra bir bakıyor kızı ölmüş ne diyelim su testisi su yolunda kırılırır.
Karısına şirinlik yapması onu adam yapmaz.
Karısı ve Çocuğuna yazık oldu ama Senorun çektiği acıya acımam.

Gidip elalemin karısı kızını öldürüren, şehri yağmalayan,Doflamingonun kötülüklerine ses çıkarmayan aşağılık bir korsandır kendisi.Şehri yağmalıyor sonra bir bakıyor kızı ölmüş ne diyelim su testisi su yolunda kırılırır.
Aynen ha, bir de kadına yalan söylemiş iyi mi. Beyazsakal ve Ace den bile daha karaktersizdir benim gözümde

Senior adam değil de Kid mi adam? Smoker'ın dediği-twitterda da alıntıladığım gibi- Senior Pink adamın kralıdır!

Kid'de adam değil kim bilir kaç kişiyi katletti zaten adam olmak zorunda değil. Kid hakiki korsandır. Korsan dediğin kötü olur.
Edit: Ahmet Çakar'a özendim kabul ediyorum :/

Senor bebek elbisesi giymiş bir şeytandır.
Elbiseler onu şirin olarak gösterebilir ama şeytanın ta kendisidir onun yüzünden kundaktaki bebeler ne hamile kadınlar ölmüştür.

Kid'de adam değil kim bilir kaç kişiyi katletti zaten adam olmak zorunda değil. Kid hakiki korsandır. Korsan dediğin kötü olur.
Edit: Ahmet Çakar'a özendim kabul ediyorum :/

Senor bebek elbisesi giymiş bir şeytandır.
Elbiseler onu şirin olarak gösterebilir ama şeytanın ta kendisidir onun yüzünden kundaktaki bebeler ne hamile kadınlar ölmüştür.
Ortak özenecek başka birini bulamadın mı ? :D bölüm çok iyiydi ya senor beklediğimiz gibi çıktı adamın hası.

vay arkadaş adamın önceki hali full karizmaydı mangaka nasıl gömmüş dedik Senor pinke ama adam king çıktı.Bu dofun tayfadan bazılarının hatta ilerde dofun bile tayfaya yardımı dokunacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık