Eyvallah.Evet 1 hafta. Bugünden itibaren saydıysa...
Aynen ha, bir de kadına yalan söylemiş iyi mi. Beyazsakal ve Ace den bile daha karaktersizdir benim gözümdeSenor Pink adam değildir.
Gidip elalemin karısı kızını öldürüren, şehri yağmalayan,Doflamingonun kötülüklerine ses çıkarmayan aşağılık bir korsandır kendisi.Şehri yağmalıyor sonra bir bakıyor kızı ölmüş ne diyelim su testisi su yolunda kırılırır.
Senior adam değil de Kid mi adam? Smoker'ın dediği-twitterda da alıntıladığım gibi- Senior Pink adamın kralıdır!Senor Pink adam değildir.
Gidip elalemin karısı kızını öldürüren, şehri yağmalayan,Doflamingonun kötülüklerine ses çıkarmayan aşağılık bir korsandır kendisi.Şehri yağmalıyor sonra bir bakıyor kızı ölmüş ne diyelim su testisi su yolunda kırılırır.
Ortak özenecek başka birini bulamadın mı ?Kid'de adam değil kim bilir kaç kişiyi katletti zaten adam olmak zorunda değil. Kid hakiki korsandır. Korsan dediğin kötü olur.
Edit: Ahmet Çakar'a özendim kabul ediyorum :/
Senor bebek elbisesi giymiş bir şeytandır.
Elbiseler onu şirin olarak gösterebilir ama şeytanın ta kendisidir onun yüzünden kundaktaki bebeler ne hamile kadınlar ölmüştür.
Adam olsa bebek kıyafeti giymezOrtak özenecek başka birini bulamadın mı ?bölüm çok iyiydi ya senor beklediğimiz gibi çıktı adamın hası.