Sadece Baby 5 ve Senor Pink.Sevilen 2 karakterin fbsi gösterilmiş sadece.Şu ana kadar bu kadrodan Dof, Baby 5 ve Senor'un flasbackleri gösterildi değilmi? Varmiydi başkaları arc o kadar uzun ki sayıları unutuyorum artık

Sadece Baby 5 ve Senor Pink.Sevilen 2 karakterin fbsi gösterilmiş sadece.Şu ana kadar bu kadrodan Dof, Baby 5 ve Senor'un flasbackleri gösterildi değilmi? Varmiydi başkaları arc o kadar uzun ki sayıları unutuyorum artık
Ahaha prenses etkisiPink fblerde hep karizma siyah takım giyiyordu neden bu hale geldiğini merak etmiştim bu bölümde anlaşıldı.
Bölümün başını görünce bir eyvah dedim ama neyse ki Franky nin vs ni gördük. Böylece bir kişi daha gitti. Franky nin bitirişini pek beğenmedim açıkçası daha canlı bişey bekliyordum ama Senor un hali olmadığı için pek umursamadım. İyiydi ama nedense bir tatminsizlik hissi var içimde.
http://www.mangapanda.com/one-piece/775/6 Şuradaki saldırıyı daha yüksekten yapıyor sanırım.Türkçesini okudum da, bu prensesle ilgili hala garip şeyler var.
Bu arada tam anlamadım, Senor Franky'e sırtın hala kemikten mi diye soruyor, daha sonraki sahnede onu yüzüstü mü yere çarpıyor? öyleyse harbiden adam,Helal olsun taktir ettim reisi