Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Biz gittik adama şunu dedik, dalga geçtik:
[YOUTUBE]2HizylcWhJM[/YOUTUBE]
Sadece biz değil, OP evreninde de demişler. Bilmedikleri bir şey vardı, Pink adamın hasıydı hası!

wildthorn

Pink fblerde hep karizma siyah takım giyiyordu neden bu hale geldiğini merak etmiştim bu bölümde anlaşıldı.
Bölümün başını görünce bir eyvah dedim ama neyse ki Franky nin vs ni gördük. Böylece bir kişi daha gitti. Franky nin bitirişini pek beğenmedim açıkçası daha canlı bişey bekliyordum ama Senor un hali olmadığı için pek umursamadım. İyiydi ama nedense bir tatminsizlik hissi var içimde.

Pink fblerde hep karizma siyah takım giyiyordu neden bu hale geldiğini merak etmiştim bu bölümde anlaşıldı.
Bölümün başını görünce bir eyvah dedim ama neyse ki Franky nin vs ni gördük. Böylece bir kişi daha gitti. Franky nin bitirişini pek beğenmedim açıkçası daha canlı bişey bekliyordum ama Senor un hali olmadığı için pek umursamadım. İyiydi ama nedense bir tatminsizlik hissi var içimde.
Ahaha prenses etkisi

Üye silindi 1004

Franky tayfının en pis en kötü üyesi. İlk başta kediyi kullanarak dövdü adamı, sonra üstüne ölü taklidi yaptı. Terminatör kılıklı sapık adam. O kadar acı çekmiş, her şeye rağmen yılmamış bi adamı öldüresiye dövdü. Şaka maka dövüş gibi dövüş oldu. Animeye hakkı verilerek aktarılırsa unutulmazlara girer bence. Franky'nin içki sözü umarım gerçek olur. Artık benim için önemli bi karakter Pink. Geçmişi kalbime dokundu ve üzdü. Bu Arc öne çıkan bir karakter. Barto, Pink bunlar değerli adamlar.

Türkçesini okudum da, bu prensesle ilgili hala garip şeyler var.
Bu arada tam anlamadım, Senor Franky'e sırtın hala kemikten mi diye soruyor, daha sonraki sahnede onu yüzüstü mü yere çarpıyor? öyleyse harbiden adam,Helal olsun taktir ettim reisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık