Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

"Çok kötü" seçeneğini işaretleyenler bölümün çok kötü olduğunu düşünenler değiller, forumda ki genel kanının aksine kendileri inanmadıları halde ters düşünceyi savunarak marjinal olma çabasındaki kişiler. Bu kişilerin kimler olduklarını forum üyeleri çok güzel biliyor zaten, hepimiz biliyoruz.
Oy verirken senin düşüncelerin doğrultusunda mı oy vereceğiz? Sürekli düşüncelere saygısızlıktan yakınıyorsun ama kendin onlardan farksızsın. Hesabı iki kişi mi kullanıyorsun, yoksa iki farklı kişiliğin mi var? Belki birinin bir sahne hoşuna gitmemiştir, tüm bölümden soğumuştur nereden bileceksin?

Kanun adamı gibi boş düz mantıkla değerlendirmeyin her şeyi be kardeşim. Tabi ki kimse kimsenin görüşlerine, fikirlerine saygısızlık yapamaz yönlendiremez haklısınız ama adamda çok yanlış bir şey söylememiş. Her bölüm çok kötüye oy atan adam yaş anketinde 10 yaşından küçük seçeneğine tıklayan adamla aynı mantığa sahip işte. Zevk dersin şaka dersin tarz dersin neyse işte

Emek verilen hiç bir şeye "çok kötü" denmez.
Kendim yapamayacağım bir şeye de "çok kötü" demem.

Eleştiririm ama bölümün içeriğini eleştiririm genelde. Süpürgeli fabrika müdürü saçma sapan bir karakter çıktığında bile çok kötü demedim. Dememde yahu One Piece sadece varlığı bile benden "orta" oy alır.

Emek verilen hiç bir şeye "çok kötü" denmez.
Kendim yapamayacağım bir şeye de "çok kötü" demem.

Eleştiririm ama bölümün içeriğini eleştiririm genelde. Süpürgeli fabrika müdürü saçma sapan bir karakter çıktığında bile çok kötü demedim. Dememde yahu One Piece sadece varlığı bile benden "orta" oy alır.
Zaten anlatmaya çalıştığımız bu ya. Bölüm çok güzeldi ve güzel olmasa bile dediginiz gibi orta alırdı benden de

La 7 oy için demediginiz kalmadı :/ Zaten birisi savcı. .
Eli kaymistir çok iyiyi asagida sanip yanlışlıkla basmistir. Yada her zaman en iyiye veriyorum bu sefer en kötüye atayım fantezi olsun demiştir :/ Yada anti frankycidir ne biliyim. Eleştiren eleştirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık