Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba Dof indiğinde bunlar dofu alıp götürmesinler yada fırsattan istifade öldürmeyede çalışabilirler.sonuçta Dof elindeki bilgi ile bunları tehdit ettiği için her dediğini yapıyorlar,indirmeyede güçleri yetmedi anlaşılan.brundy worlde yapılan şeyin aynısını yapabilirler,sıkıntı anında çökebilerler dofun tepesine.

Anca şimdi okuyabildim öncelikle şunu söyleyemeliyim prenses resmen kezbanın teki çıktı :D
Bölüm genel anlamda çok iyiydi Dressrosada baya orjinal karakterler çıktı karşımıza ilerisini artık düşünemiyorum. Senor Pink'i FB'lerdeki halini görünce anlamıştım değişik birşeyler çıkacak ama bu kadarını da beklemiyordum. One Piece tarihin en iyi fblerinden biriydi bence konuya geçisi anlatış tarzı olsun..hele son sayfada Franky'nin gelip senor'un gözyaşlarını silmesi oradaki sözleri falan Senor bir yana Franky'nin duruşu çok iyiydi be ahh ahhh Oda-sensei acıtasyon yapacaksan böyle sağlam dramatik hikayelerle çık karşımıza şaka maka yıllar sonra bu fb konusunda kıvamı tutturabildi çok şükür..

Bu arada renkli sayfada tayfa çok sempatik çıkmış :) Sanjiyi toptan unuttuğunu sanıyordum yanılmışım :oleyo2:

Çelik bir bedenle sarmalanmış,
Sımsıcak bir kalp,
Yarım kalmış cümlelerin
Sessiz çığlığına ulaştı.
Farklı yağmurlarda buluştular,
Aynı hatıralarda sarhoş oldular..

Bölümü tekrar tekrar okuyunca geldiler dayanamadım :D
Edit: Galiba Franky fanı oluyorum :D

Çelik bir bedenle sarmalanmış,
Sımsıcak bir kalp,
Yarım kalmış cümlelerin
Sessiz çığlığına ulaştı.
Farklı yağmurlarda buluştular,
Aynı hatıralarda sarhoş oldular..

Bölümü tekrar tekrar okuyunca geldiler dayanamadım :D
Edit: Galiba Franky fanı oluyorum :D
Dostum tayfada fanı olunabilecek kac kisi var zaten. Franky tam korsandır ötesi berisi yok. Gucu yettigi kadar savasir kacilacak zaman kacar. Onunde tom dayı gibi bir ornek var. Onun çıraklığını yapmış. Yani kapmis ondan birseyler. Atara atar gidere gider bir kardesimiz Franky, hic olmazsa korkak ezik degil. Koca cussesi kadar koca bir yuregide var.

Edit: siir guzel olmus. Okurken hafif bi HxH kehanet siirleri hissi uyandirdi. O yuzden cok begendim

Dostum tayfada fanı olunabilecek kac kisi var zaten. Franky tam korsandır ötesi berisi yok. Gucu yettigi kadar savasir kacilacak zaman kacar. Onunde tom dayı gibi bir ornek var. Onun çıraklığını yapmış. Yani kapmis ondan birseyler. Atara atar gidere gider bir kardesimiz Franky, hic olmazsa korkak ezik degil. Koca cussesi kadar koca bir yuregide var.

Edit: siir guzel olmus. Okurken hafif bi HxH kehanet siirleri hissi uyandirdi. O yuzden cok begendim
Tom-san FBleri benide çok etkilemişti ama Franky'nin duygusal yapısı hep yüzeysel bir biçimde vurgulandı taa ki Dressrosa arkına kadar. Burdaki tavırları cüceler için yapttıkları düşmanına yaklaşımı yaptığı her hareket aklıma kazınıyor resmen :D

Şiir hakikaten dediğin gibi olmuş sen söyleyince farkettim bilinçaltıma işlemiş demek ki :D

Tom-san FBleri benide çok etkilemişti ama Franky'nin duygusal yapısı hep yüzeysel bir biçimde vurgulandı taa ki Dressrosa arkına kadar. Burdaki tavırları cüceler için yapttıkları düşmanına yaklaşımı yaptığı her hareket aklıma kazınıyor resmen :D

Şiir hakikaten dediğin gibi olmuş sen söyleyince farkettim bilinçaltıma işlemiş demek ki :D
O şiirler gercekten efsaneydi. Ben ne zaman dinlesem etkilenirim. Bu adam manga cizeri ama bu siirleri duyunca cok sasirmistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık