Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 775: Lucian'e Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye, seriyi okuyan herkes her bölümü iyi mi bulmak zorunda. O zaman kaldıralım o seçenekleri, sadece iyi ve çok iyi kalsın, hatta ekleme yapalım çok çok iyi ve çok çok çok iyi şeklinde. :)
Her bolum değilde bu bölüm için konuştum ben en azından orta denmeli. Toriko olsa çok çok iyi butonunu gocertirsin ama savcim ? :D

"Çok kötü" seçeneğini işaretleyenler bölümün çok kötü olduğunu düşünenler değiller, forumda ki genel kanının aksine kendileri inanmadıları halde ters düşünceyi savunarak marjinal olma çabasındaki kişiler. Bu kişilerin kimler olduklarını forum üyeleri çok güzel biliyor zaten, hepimiz biliyoruz.

"Çok kötü" seçeneğini işaretleyenler bölümün çok kötü olduğunu düşünenler değiller, forumda ki genel kanının aksine kendileri inanmadıları halde ters düşünceyi savunarak marjinal olma çabasındaki kişiler. Bu kişilerin kimler olduklarını forum üyeleri çok güzel biliyor zaten, hepimiz biliyoruz.
İsteyen istediğine oy verebilir, bu sana ortalık yerde bu oyu verenlere laf sokma hakkını vermez. Burası bölüm yorumlama yerimi yoksa istediğin doğrultuda oy vermeyen kişilere laf sokma yeri mi ? Madem çok kötü diye bir seçeneğe oy verilmesini yadırgıyor ve bunu istemiyorsun, bunu konuyu açan ve anketi oluşturana söyleyeceksin ki çok kötü seçeneğini istiyorsa kaldırsın, anket açıldıktan sonra isteyen istediğine oy vermekte özgür. Çok kötüye tıklamamış olduğum için yazdığın mesaj beni alakadar etmese de keyfime göre çok kötüye de tıklayabilirdim, ve böyle bir durumda senin benim hakkımda yorum yapmaya hiç hakkın yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık