Sai ölmeli anlaşılan forum bunu istiyor.One piece'in en tatlı kızı kala kala Sai'ye kaldı.![]()
Oda bu adam hakkında ne düşünüyor valla hiç bilmiyorum. Adamı kum torbası yaptı çıktı.O yumruk bir şeyleri geri getirdi ama kalıcı da hasar mı bıraktı acaba ?
O da bir seçenek tabi.Sai ölmeli anlaşılan forum bunu istiyor.

Rebacca'sından Riku'suna Chinajao'sundan Sai'sine hatta Usopp'a kadar hepsi gebersin gitsin ama nerde o günler.Sai ölmeli anlaşılan forum bunu istiyor.
Hacı o yüzden bir şüpheli yazıyorum :SYok la bence yakıştılar. Sai de saftirik salaş biraz, tam uydular birbirlerine. Biri kendinden özür dilendi mi veya teşekkür edildi mi çıldırıyor, biri herkese yardım ediyor teşekkür beklemiyor.![]()
Bu arada lütfen dedeye sahip çıkalım. Ezmeyin adamı hemen, durun bi manga çıksın. :/
Oda ezdiği kadar ezdi zaten biz ezmişiz çok mu.Yok la bence yakıştılar. Sai de saftirik salaş biraz, tam uydular birbirlerine. Biri kendinden özür dilendi mi veya teşekkür edildi mi çıldırıyor, biri herkese yardım ediyor teşekkür beklemiyor.![]()
Bu arada lütfen dedeye sahip çıkalım. Ezmeyin adamı hemen, durun bi manga çıksın. :/

Arena'da tekleyeceği adamlar tarafından durduruluyor :SOda ezdiği kadar ezdi zaten biz ezmişiz çok mu.![]()
Oda'nın bir sıkıntısı var bu aralar, belli. :/Oda ezdiği kadar ezdi zaten biz ezmişiz çok mu.![]()
Oda'nın bir sıkıntısı var bu aralar, belli. :/