Alpamis
O günleri bekliyoruz.Az kaldı az, merak etme.[YOUTUBE]Z1cCwpyhHTs[/YOUTUBE]
Şu karizmaya bak 
O günleri bekliyoruz.Az kaldı az, merak etme.[YOUTUBE]Z1cCwpyhHTs[/YOUTUBE]
Şu karizmaya bak 
DAha cok cok uzun bir süre var oralara.Az kaldı az, merak etme.[YOUTUBE]Z1cCwpyhHTs[/YOUTUBE]
Hohahaha birde bu adam ace ile karşılaştırılıyordu.Ace bunu mangalda kömür niyetine kullanır.GARP ÇOK GÖÇLO ÇİCAYO'YA TEK ATTI.
Hahahahah, bu kadar balon olmasını beklemiyordum Chinjao'nun. Adam balonlukta resmen bir devir açtı.
Heyecanla bekliyoruz o anları.Az kaldı az, merak etme.[YOUTUBE]Z1cCwpyhHTs[/YOUTUBE]
Hala daha savunuyorum genç Chinjao yarar Ace'iHohahaha birde bu adam ace ile karşılaştırılıyordu.Ace bunu mangalda kömür niyetine kullanır.
Baby 5 :/ Bu Sai gerçekten şanslı adam.Çünkü Doflamingoyu yenmeyecek olsalar normal şartlarda adam bunun gibileri sıraya dizip tek tek öldürüyormuş.Kandırmayın kızı diye.Sai kurtulan ilk kişi olup kızı kapacak çok ballı adam.

Ohş, hergün 1 kere dinliyorum ikisini. Evden depar atarak çıkıyorum.Heyecanla bekliyoruz o anları.![]()
Bu ost daha iyi gider ama Dof'a karşı. Çok daha tehditkar, çok daha caydırıcı, kendinden emin bir tınısı var bu müziğin. İsmi boş yere very very stongest değil müziğin.![]()
[YOUTUBE]4J7K3yacig4[/YOUTUBE]
Yarar yarar yeter ki senin gönlün olsun.Hala daha savunuyorum genç Chinjao yarar Ace'i![]()

Abi bir de böyle şahane bir ost sahibi birine karşı ne gider o ost.Ohş, hergün 1 kere dinliyorum ikisini. Evden depar atarak çıkıyorum.
Arkadaşım Brook dressrosa da değil ki . Sanjilerin buraya geri gelme ihtimali düşükLao G'yi yenecek olan kişi Brook olacak.
Dediydi dersiniz.İhtiyar vs ihtiyar. Biliyorum şuan bu yorumu görenler yazıııık diyor ama onlara arc sonu görüşürüz diyorum bende
![]()