Garp'ın tek attığı adamla alakası yok bu Chinjao'nun yenildiğini de düşünmüyorum. Dediğim gibi bir tutarsızlık var. Arena da Sai'nin yenişemediği adamı tekliyor.Şimdi ise Sai tarafından durduruluyor.GARP ÇOK GÖÇLO ÇİCAYO'YA TEK ATTI.
Hahahahah, bu kadar balon olmasını beklemiyordum Chinjao'nun. Adam balonlukta resmen bir devir açtı.
Sen niye hatunun gücünü azımsıyorsun ki? Orada beni bekleyen Baby 5 gibi bi' taş olsaydı Dof'u bile teklerdim.Garp'ın tek attığı adamla alakası yok bu Chinjao'nun yenildiğini de düşünmüyorum. Dediğim gibi bir tutarsızlık var. Arena da Sai'nin yenişemediği adamı tekliyor.Şimdi ise Sai tarafından durduruluyor.
Oda'ya söyliyelim seni de OP karakteri yapsın en karizmasındanSen niye hatunun gücünü azımsıyorsun ki? Orada beni bekleyen Baby 5 gibi bi' taş olsaydı Dof'u bile teklerdim.
O yumruk bir şeyleri geri getirdi ama kalıcı da hasar mı bıraktı acaba ?Yok artık...
Baby 5'i daha iyi yerlerde görmek isteriz biz, Sai'nin karısı olarak değil. Dof buna bir ayar verse de bir daha Baby 5'e bakmaya bile tövbe etse.
Chinjao'ya da yazık lan, kafasız hali daha mı iyiydi sanki. Adam kafam eskisi gibi olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım de dedi demez olaydı. Önüne gelenden ayar yiyor, üzüldüm adama. :/