Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Olay bölümün kötülüğü değil, çok fazla şey işleniyor oluşu ve Law vs Dof'a olan ilgi. Yoksa gücünü yan karakterlerden alan bir seri için gayet de güzel gidiyor. Roci flashbackleri efsaneydi mesela. Bir mangada okuduğum en sağlam "kısa" flashbacklerden biriydi. Şimdi bana gelip de Berserk'in Golder Age'i demeyin. Ona flashback demem ben.

Bu adam ne cizdigini unutuyor sanırsam. Chinjao yu sai durduruyor ve kafası egiliyor. Sonra da lao g indiriyor. Adam kendi elliyle çizdiği söylediği herşeyi bir sayıda yok etti

Olay bölümün kötülüğü değil, çok fazla şey işleniyor oluşu ve Law vs Dof'a olan ilgi. Yoksa gücünü yan karakterlerden alan bir seri için gayet de güzel gidiyor. Roci flashbackleri efsaneydi mesela. Bir mangada okuduğum en sağlam "kısa" flashbacklerden biriydi. Şimdi bana gelip de Berserk'in Golder Age'i demeyin. Ona flashback demem ben.
Mesajı okurken , '' Roci flahbackleri efsaneydi mesela. Bir mangada okuduğum en sağlam '' kısmından sonra BERSERKKKKKKKKKK UAAAAA :at: nidalarıyla okuyup, hepsini okuyayım da şahane bir cevap yazayım diye düşünürken aşırı bir hayal kırıklığı oldu.:utaniyorum:

Onun dışında sırf daha çok para için hikayeyi uzatan iki yüzlü bir Oda görüyorum. Shabody Arc 'tan beri 5 yıldan fazla oldu. İnsaf ya...

[İKAZ]Arkadaşlar yazım kuralları nerede? Çok karışmıyorum ama arkadaşımızın biri cümlenin resmen ırzına geçmiş . Özel isim yazımını, noktayı, virgülü vs. geçtim bazı kelimelerde ünsüz harfleride yazmayı unutmuş. Lütfen dikkat edelim.[/İKAZ]

Ahahahahah ulan ahahahahaha ya, yarıldım gülmekten. :D Çinjao Luffy'nin geçerken aldığı Sai'ye çarpıp kafayı düzlemiş yine. Bir tarafta 8 dağ parçalayıp kafa düzleyen Garp the fist, diğer tarafta geçerken yanlışlıkla kafa düzleyen Sai. Lao G de beklediğim gibi indirmiş Çinjao'yu. Böylelikle denklemde taşlar yerine oturmuş oluyor: Sai > Lao G > Garp > Çinjao :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık