Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Begler normalde yeni sayılar çarşamba çıkıyordu artık perşembe akşamı hatta cumayı buluyor bunun sebebi ne

Sai bana "Don" diyeceksin derken ne demek istedi acaba? Don ünvan ise Dofy'deki gibi bir ünvan değildir sanırım. Birde bu Franky'nin ustası da "yapacaksan don'la yap" derken buradaki aynı şeyden mi bahsediyor acaba? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.

Sai bana "Don" diyeceksin derken ne demek istedi acaba? Don ünvan ise Dofy'deki gibi bir ünvan değildir sanırım. Birde bu Franky'nin ustası da "yapacaksan don'la yap" derken buradaki aynı şeyden mi bahsediyor acaba? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.
Sai nin ''don''u patron anlamında.Dofy kısaltma sülo gibi.Diğeri kelime ekliyor don la yap ya da gururla yap yerine.

Ayrıca bölüm çıkacak mı bilen var mı ?

Konuyla alakası yok ama;Lufrfynin sol kolu sanki ise.Rogerrin sol kolu varmıdır sizce hacılar.Belki o adamda tayfanın aşçısı ve 3. en güçlüsü gibi birşeyse.Ve yeni dunyada inziivaya çekildiyse.Neden bilmiyorum ama aklıma takıldı.Seride roger ve Ray n yanındfa bir ikikişi daha vardı bazı sahnelerde.

Ayrıca Sainin seviye atladığına memnun oldum ben.Kızıda kaptı tamamdır:D

Ben zoronun henuz haoshoku açacağını zannetmiyorum.Pica bile pek zorlu değildi onun için.akın toplu seviye atlamaları için Tayfayı çok daha zorlayacak düşmanlar çıkmalı .Yeni yetmeler ien karşılarına çıkan CP9 gibi.Şu an Dofynin Luffyi zorlamasından ziyade tayfayı çok zorlayan düşman/yönetici yok.Kaido bizimkilere çattığı zaman bekliyorum ben Level upları.Uzun lafın kısası zoronun hosokuya ulaşması bencede henuz erken.Benim asıl merak ettiğim o gözü açacak mı?

Konuyla alakası yok ama;Lufrfynin sol kolu sanki ise.Rogerrin sol kolu varmıdır sizce hacılar.Belki o adamda tayfanın aşçısı ve 3. en güçlüsü gibi birşeyse.Ve yeni dunyada inziivaya çekildiyse.Neden bilmiyorum ama aklıma takıldı.Seride roger ve Ray n yanındfa bir ikikişi daha vardı bazı sahnelerde.

Ben zoronun henuz haoshoku açacağını zannetmiyorum.Pica bile pek zorlu değildi onun için.akın toplu seviye atlamaları için Tayfayı çok daha zorlayacak düşmanlar çıkmalı .Yeni yetmeler ien karşılarına çıkan CP9 gibi.Şu an Dofynin Luffyi zorlamasından ziyade tayfayı çok zorlayan düşman/yönetici yok.Kaido bizimkilere çattığı zaman bekliyorum ben Level upları.Uzun lafın kısası zoronun hosokuya ulaşması bencede henuz erken.Benim asıl merak ettiğim o gözü açacak mı?
Roger tayfasında 3. güçlünün Scopper Gaban olduğu düşünülüyor genel olarak.

Roronoa Zoro

Animede gerçekleşmemiş olayların ya da gösterilmeyen kişilerin avatarını kullanmak yasak kardeşim.

Zoro'ya kral haki erken diyorsunuz ama bir yandan da gözün açılmasını bekliyorsunuz :) Gözü bekleme boşuna. En az 6-7 yıl ümidim yok o gözden. Mangaka da insanların ümitlerinin bittiği ya da çok az kaldığı bir anda açacak o gözü. Önce kral haki.. Erken de değil, neden erken ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık