Görmemiştim saolasın. Büyük ihtimal bu hafta ki bölüm doyurucu olucakÖnceden paylaşmıştım yine paylaşayım. Jump çıkış tarihleri:
Issue 4/5 = December 22, 2014 ==> En son okuduğumuz sayı.
Issue 6/7 = January 5, 2015
Issue 8 = January 19, 2015
pek umutlanma, her yilbasi ayni cumleleri soyleyenleri gordum ve cikan bolum genellikle bos bolum oluyor.Görmemiştim saolasın. Büyük ihtimal bu hafta ki bölüm doyurucu olucak![]()
Geçen bölüm iyiydi. Ama herkesin aklı Luffy tarafında kaldı. Belki ordan gösterirler 1-2 sayfa da ..pek umutlanma, her yilbasi ayni cumleleri soyleyenleri gordum ve cikan bolum genellikle bos bolum oluyor.
Seytan meyvesi nasil olusmus? Serinin adi neden One Piece? Komatsu kalpsiz nasil yasiyor? Toriko neden ihtiyaci oldugunda anlik power-uplar aliyor? Babam bu kadar guzel pasta yapmayi nereden ogrendi?OP'ta her şey oldubittiden ibarettir, o yüzden sorgulamadan he deyip geçmek lazım.Misal gökyüzü adası nasıl oluşmuş, nasıl gökyüzünde duruyor ? Belli değil. Aynı şekilde NW'ye ilk girdiklerinde deniz yanıyordu, neden yanıyordu belli değil. He deyip geçeceksiniz işte. Yine Garp 8 dağ parçaladım diyor, gören var mı aranızda, yok. Dağ ne kadar büyüktü, belki de tepecikti, bilen yok. Aynı dağ parçalama antrenmanını Toriko da yapıyor ama mangaka çatır çutur çizmiş mis gibi.
![]()
Luffy, Enies Lobby'e giden trende "denemek istedigim bir teknik var" diyor. Belki adam akilli test etmedi teknigi, ama kendisinin de soyledigi uzere onceden kafa yorup, buldugu bir sey oldugu belli.Nice görülmemiş şeyler yok sayılırken, görülmemiş başka bir şeyin var sayılması.... Söz konusu karakter Luffy olmasaydı da başkası olsaydı derdim ki, hadi yapmıştır. Olasılık var yani... Ama herhangi bir şeye çalışmak ve Luffy.. İkisini bir araya getiremiyorum. Mangakanın bu zamana kadar Luffy üzerinde olan taktirinin bir neticesi; benlik bir şey yok. Ama yine de çalışmıştır diyorsan ısrar edemem, yok çalışmamıştır diye. Senin fikrin - benim fikrim muhabbeti.. Yapacak bir şey yok.
Serinin adı Toriko, bu yeterli sevmesi için.Seytan meyvesi nasil olusmus? Serinin adi neden One Piece? Komatsu kalpsiz nasil yasiyor? Toriko neden ihtiyaci oldugunda anlik power-uplar aliyor? Babam bu kadar guzel pasta yapmayi nereden ogrendi?
Doga ustu olaylari sorgulayan biri icin manga okumak ne kadar dogrudur bilemiyorum.
Hani her seyi gectim, bu kadar ovdugun seri Toriko, senin sevmedigin her seye fazlasiyla sahip.
2 defa ara varmış sen yazınca farkettim daha önce bu olay yoktu galiba yada ben hatılamıyorum.Önceden paylaşmıştım yine paylaşayım. Jump çıkış tarihleri:
Issue 4/5 = December 22, 2014 ==> En son okuduğumuz sayı.
Issue 6/7 = January 5, 2015
Issue 8 = January 19, 2015