Vardı. Bildiğim kadarıyla, Jump yılda 4 kere tatil yapıyor. Sayı 4-5, 6-7, 22-23, 37-38 bu şekilde çift sayı çıkıyor.2 defa ara varmış sen yazınca farkettim daha önce bu olay yoktu galiba yada ben hatılamıyorum.
Vardı. Bildiğim kadarıyla, Jump yılda 4 kere tatil yapıyor. Sayı 4-5, 6-7, 22-23, 37-38 bu şekilde çift sayı çıkıyor.2 defa ara varmış sen yazınca farkettim daha önce bu olay yoktu galiba yada ben hatılamıyorum.
Benim aklımda ara oldugu için yılbaşı ara öncesi ve sonrası çift sayı cıkıyor diye kalmış,2.inci çift sayıdan sonra ara oldugu uçup gitmiş kötü oldu bu ya. :SVardı. Bildiğim kadarıyla, Jump yılda 4 kere tatil yapıyor. Sayı 4-5, 6-7, 22-23, 37-38 bu şekilde çift sayı çıkıyor.
Franky konusunda sadece gözlem hakisi ve kairoseki eller yeterli Zetto dede gibi olurBu arc tayfadakilere güç artırımı uygulamak mantıklı zaten. 2 yıl boyunca çalıştıkları ancak uyandıramadıkları güçleri, savaş anında uyandırmaları güzel ve yerinde bir hamle olurdu. Bu güçlerin, ''yaptım-oldu'' şeklinde değil, 2 yıllık eğitimin ardından herkesin sınırını daha ileri götürdüğü çalışmaların bir meyvesi olarak gösterilmesi çok daha mantıklı güç artışları olurdu.
Ben Brook'a b.haki yakıştırırdım. Usopp'ta çooooook ilerde çıkar zaten. Bunun dışında haki kullanmasını beklediğim farklı bir üye yok.
Robin'e b.hakiye gerek yok. O güzel ellerini karalara boyamasın, yakışmaz.
Chopper.......... Yorumsuz.
Franky.. Adam robot. Ne gerek var ? Saldırıları zaten yeterince güçlü.
Zoro'nun kral hakisi de bu arc gösterilirse tamam işte yeter.
Bence Zoro Fatih'in Hakisini uyandırsa bile yeterli olur. Tek arc içerisinde hakî dağıtımı yapmak gereksiz olurdu.Franky konusunda sadece gözlem hakisi ve kairoseki eller yeterli Zetto dede gibi olur
Zaman atlaması olmayacağına göre yine 6 ay gibi bi sürede açacak. Yani bi fark olmaz.Zoro H.haki açacağına Bellamy tayfaya gelsin daha az sinir olurum sanırım. Açmasın demiyorum,ama daha erken
Bence Zoro'ya tam yakışır h.haki. Karşılaştırma yaparsak Roger'ın sağ kolu Rayleigh'in varsa Luffy'nin sağ kolu Zoro'da da olması gerekir. Bence absürt durmaz gayet yerinde olur hatta.Zoro H.haki açacağına Bellamy tayfaya gelsin daha az sinir olurum sanırım. Açmasın demiyorum,ama daha erken
Yeni dünyada haftada bir bir adaya gidip prenses kurtaracaklarını düşünmüyorum, adalar arasına 1-2 ay ara koyabilir Oda.Zaman atlaması olmayacağına göre yine 6 ay gibi bi sürede açacak. Yani bi fark olmaz.
Absürd olur demedim, daha yeni dünyanın başındalar h.haki açması için erken. Çok daha ilerde açmalı açarsa. Şu an H.haki çok az kişide gördüğümüz önemli bir güç, gidip de zoroya vermesin hemenBence Zoro'ya tam yakışır h.haki. Karşılaştırma yaparsak Roger'ın sağ kolu Rayleigh'in varsa Luffy'nin sağ kolu Zoro'da da olması gerekir. Bence absürt durmaz gayet yerinde olur hatta.
Bellamy ile problemim yok hatta tayfaya katılmasını çok isterim (tüm forumun aksine) ancak Skypia gidip oradakilere bir şeyler yaptığını söylüyordu. O işin aslını astarını öğrenmek lazım, gerçekten kötü şeyler yaptıysa Luffy tayfaya almaz zaten