Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam tanrı değil ki, herşeyi düşünmesine imkan yok , kim bilebilir di ki Devrimcilerden Sabo'nun gelip meyveyi alacağını.
Ayrıca Luffy olmasa o arena tıkır tıkır işliyordu , adam Dressrosa'a çöktüğünden beridir arenadan bi ton adamı oyuncağa çevirmiş.Luffy'de değil işler hep adamın alehine gitti, Zoro olmasa Pica , Kyros olmada Diamante zaten o adamları durduracaktı , ama 1 tayfa şu an kaç yüz küsür adamla dövüşüyor.
İşler bir anda çok kötü sarpa sardı.

Şuana kadar olanlar hep tek yedi. Dellinger da tek yer :/

Dofu zeki bi adam sanırdım ama şu son olaylardan son biraz az düşündüğünü fark ettim. :/ Adam arenaya bi ton adam topladı kendi adamlarını hep arenadaki adamlar dövüyor. Meyveyi de kaptırdı.
Şu son vuruşlara niye tek diyorsunuz arkadaş. Anlatmaktan bıktım be. Nasıl bi tek anlayışınız var sizin mübarekler.

Dof konusuna da katılıyorum. Yani ne halt yemeye o kadar hayvanı oraya topladı anlamış değilim. Hadi topladın o sandığa gerçek meyveyi niye koyuyorsun mübarek, yap sahtesini koy gitsin. Zaten milleti kekleyip oyuncak edeceksin. Bu Dof'un değil de mangakanın saçmalamasıdır. Dof böyle hata yapacak tıynette insan değil.

Bu tür yorumları son zamanlarda çok sık görüyorum. Görende sanacak ki Oda'nın eline tüm karekterleri güç seviyelerine hazırlayıp verdiler, sonrada sen ne yap ne et bu tayfayı onların arasından sıyor ve KK tayfası yap demişler. Luffy burunla başa çıkamayacağı için böyle oldu, tayfa bunlarla başa çıkamayacağı için böyle böyle yapıldı, eğer zaten Oda tayfanın almasını isteseydi onların güçlerini tayfaya yakın çizerdi( ki hala yakın olduğunu düşünüyorum). Sai gibi yan karekterleri kullanmasının tek amacı var o da artık yeni dünyada müttefiklerin önemli olması ve onlara ezik bir profil çizmemek için Oda'nın Sanji'nin arkasında giden ekibe farklı bir misyon yüklenerek öne çıkarması. O rakipleri tayfayla dövüştürüp onlara farklı rakipte bulabilirdi ama o zaman arc uzadıkça uzar, burada da yeni Reiperlar türerde türerdi:ehe:. Eşleştirme olayı bu yüzden. Birde anlamadığım bizim tayfa Torpilli imam pava ya muhabbetlerinin yapılması ama yan karekterlerde de imam pava olunca bu işe dudak bükülmesi. Ne güzel işte Oda hikayeyi daha da dallandırıp budaklandırıyor bu yan karekterlerle. Oda bu yeni dünyanın farklı bir seri olacağını söylemişti ve klasik arc döngüsüyle karşılaşan insanlar biraz hayal kırıklığına uğradı hatta okumayı bırakanlar oldu belki. Ama bu döngüden kurtulması için işleyecek başka konular lazım aksi takdirde Naruto Shippuuden'in başları gibi olur onu da bu arc yapıyor işte, en basitinden Sai'nin peşinde olduğu hazineden bile neler neler çıkar kimbilir. Ama katıldığım bir nokta varki yapılan bu imam pava biraz abartı oldu ve aceleye geldi. Örneğin başta 10 tona dayanamayan adamın 10000 tona aniden dayanması hiç olmadı. Çok yüzeysel geçti cidden hiç hoş olmayacak biçimde.

O değilde umarım Sanjilere Oda bizim ada tayfasına denk bir misyon yükleyebilir Oda. Birde Şu kafa Dede'nin kafasıda Maşallah oyuncağa döndü:D. Bi iniyor bi çıkıyor bi yamuluyor:ehe:. Baby 5'in olayı çok güzel ve orjinal. Cidden aslında var ya bu hareketinden sonra keşke bizim tayfaya gelse dedim, hayır yanlış anlamayın tayfaya gelme ihtimali yok ama geçmişinin acısı bizimkilerle denk bence. Cidden Oda bize başta malca gözüken bana ihtiyacı var repliğinin altını iyi doldurdu. Düşünüyorumda acısının bizim tayfadan başka tam olarak ve sıcak biçimde dindirebileceği pek bir yer yok gibi. Umarım Baby 5 ileride daha etkin kullanılır. Her ne kadar Sai'ye gitmiş gibi görünmede benim gönlüm Law'ın tayfasına katılmasından yana hem o Meyvesiyle birlikte geleceğin krallarından birinin tayfasında epey işlerlik kazanabilir bence. Ama hem geçmişiyle hem de meyvesiyle Oda bu taş hatunu boş bırakmaz umarım.

Diğer taraftan beklenildiği gibi Zoro resmen dalga geçiyor olm tek atıyor kan Dof'u da alsın muhabbeti bu bölümle birlikte boşa çıkmış durumda :). Zaten bence iki yıl aradan sonra adamın sınırını üçüncü arcta bile göstermemek mantıklı olmazdı hiç:). Pica'nın meyvesi bayağı iyi zaten.

Sai 1 tane vurdu dev 1 tane vurdu :/ Garp vs cincao luffy vs bellamy bunalardan ne farkı var ?
Garp vs Chinjao ve Luffy vs Bellamy'nin dövüşleri tek hamlelikti, başka hiç dövüş olmadı. İşte bu yüzden "tek" deniyor.
Ama Dev ile Mcvhise ondan önce dövüşmüşler, ikisi de hırpalanmış. Dev de kalan son gücüyle hayda bre diyerek çakmış son vuruşu bitirmiş işini. Lao G, Chinjao ile o kadar kapışmış ve muhtemelen epey hırpalanmış ve son tekniğine geçmiş artık. Sai de artık sonlarına gelmiş adama son ve epey sağlam bir darbe indirip bitiriyor.
Tek dediğin dövüşün başlamadan bitmesidir, tek hareketle sona ermesidir. :/

Şu son vuruşlara niye tek diyorsunuz arkadaş. Anlatmaktan bıktım be. Nasıl bi tek anlayışınız var sizin mübarekler.

Dof konusuna da katılıyorum. Yani ne halt yemeye o kadar hayvanı oraya topladı anlamış değilim. Hadi topladın o sandığa gerçek meyveyi niye koyuyorsun mübarek, yap sahtesini koy gitsin. Zaten milleti kekleyip oyuncak edeceksin. Bu Dof'un değil de mangakanın saçmalamasıdır. Dof böyle hata yapacak tıynette insan değil.
Oda'nın saçmalamalarını sayarsak ooo. bence o işe bulaşmayalım sonra laf yiyoruz Oda'ya laf söylediğimiz için. :artiz: Dof'un bunları görmesine imkan yoktu çünkü en başından beri görüyoruz ki adam kibirli. haketti bunu. çok güvendi tayfasına sonra al işte. bu kadar kibir adamı kör eder. cezasını da çeksin.

Yazık lan dofa iyi adamdı severdik.
daha dur mefta olmadı. mefta olunca söylersin arkasından :D

Garp vs Chinjao ve Luffy vs Bellamy'nin dövüşleri tek hamlelikti, başka hiç dövüş olmadı. İşte bu yüzden "tek" deniyor.
Ama Dev ile Mcvhise ondan önce dövüşmüşler, ikisi de hırpalanmış. Dev de kalan son gücüyle hayda bre diyerek çakmış son vuruşu bitirmiş işini. Lao G, Chinjao ile o kadar kapışmış ve muhtemelen epey hırpalanmış ve son tekniğine geçmiş artık. Sai de artık sonlarına gelmiş adama son ve epey sağlam bir darbe indirip bitiriyor.
Tek dediğin dövüşün başlamadan bitmesidir, tek hareketle sona ermesidir. :/
Lao g 1 tane darbe yemedi cincao dan aynı şekilde hatırladığım kadarıyla Macvhise de. Ki lao g sai e doğru koşarken gayet formda olduğunu kendi söylüyor :/ ikisi de ne ölümüne dövüşten çıkmış ne de doğru düzgün darbe yemiş. Sai vs lao g de öyle işte tek hamle vurdu geçti :/

Asıl Law'a yazık. Dof'dan dayak ye amiralden dayak ye ikisinden aynı anda dayak ye bim poşeti gibi sağa sola taşın ellerin kelepçeliyken, kendine gel ardından bir daha dayak ye bu sefer kolun kopsun hemde çok vahşi ve acı verici bir şekilde. Yere çömelmiş ölümü bekler vaziyettesin ve tek umudun olan adam Bellamy ile vakit öldürüyor.

Sugarı salya sümükle bayıltan,yetmeyip ikinci kez aynı şekilde bayıltan mangaka sence niye yapmış olabilir.Oyuncakları koydu ama düzeltmek zorundaydı.Buna da zoro ve sanji gerekeceği için saçma bir şekilde halletti bu işi.Çünkü senaryoya göre Sanji yok.Zoro da beyazsakalın işini kolaylaştıran Jozu görevi gördüğü için yok.O yüzden bu yöntem kaldı geriye.

Meyvenin gerçeğini koyup yığınla adam toplatmasının sebebi de belli.Tayfanın çöpleri Dellinger gibilerde bile zorlanacağı için kolzeyumdaki elemanlar gerekiyordu.Ayrıca isshoyu figüran yapabilmek için sabonun da meyve yemesi gerekiyordu.Saboya da aklındaki meyveyi vermesi gerekiyordu.Senaryo işte hepsi bunların mantıklı olup olmamasına bakmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık