Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Sai o kadar ter dökmüş, bu teknikte ustalaşmak için çalışmış. Sonunda da ulaşmış nihai tekniğe. Bazıları yaptığı şovu içerlemişte, yaptığı normal yani. Kafa dede zaten bitik. Lao G'ye gelince Çinjao'ya güçten düşmüşsün diyor. Yani bu tayfalar önceden kapışmış olabilir. Sai'de Çinjao genç olsa Lao G'nin düşeceği durumu gösteriyor.:a:
Sai Zoro-Luffy arası bi' şey şuan gözümde.

Sai o kadar ter dökmüş, bu teknikte ustalaşmak için çalışmış. Sonunda da ulaşmış nihai tekniğe. Bazıları yaptığı şovu içerlemişte, yaptığı normal yani. Kafa dede zaten bitik. Lao G'ye gelince Çinjao'ya güçten düşmüşsün diyor. Yani bu tayfalar önceden kapışmış olabilir. Sai'de Çinjao genç olsa Lao G'nin düşeceği durumu gösteriyor.:a:
Sai Zoro-Luffy arası bi' şey şuan gözümde.
Diyorum 2 Yıl yatmış bunlar yatmış :cool:

Biraz yavan da olsa komik bölümdü ben sevdim. Dghfsjklsjdhahsj Baby Five. O kadının kafası ayrı bir olay.

Ayrıca black sails theme bunu okurken acayip iyi gidiyor. Önerilir.

Bu Zoro ne ayak böyle. Ben mi yanlış okudum yoksa Pica bunu dalgaya alıp başka bir şeylere mi dikkatini veriyormuş. Zoro lan bu, Sanji veya Luffy mi?
Sai hakkında yorumları okudum filan ama benim düşüncemde keşke Luffyden tek yemeseydi böyle bi konuma gelecekse adam. Ha arkadaşlar açıklamış tam manası ile karşı karşıya gelip bi mücadele yok bi anda olay gerçekleşiyor bilincide kaybolmuyor sadece arena dışına çıkıyor, öncesinde bi adamla da kapışıyor filan ama işte insan az çok hala o sahnenin etkisinde kalıyor. Ha ama Oda şimdi gidip Sai'nin mücadele yaptığı rakibini de karşımıza fena çıkarmazsa kabul ederim kendi açımdan. Dede ise bildiğin hayal kırıklığı etkisi yarattı bende tamam mangaka açıklamış filan ama ben ondan daha çok şey beklerdim, bakam şimdi Sai neler yapacak ve ismini unuttuğum arenadaki rakibi.

Bu Zoro ne ayak böyle. Ben mi yanlış okudum yoksa Pica bunu dalgaya alıp başka bir şeylere mi dikkatini veriyormuş. Zoro lan bu, Sanji veya Luffy mi?
Muhtemelen yeni bir teknik çıkarcak misal Machisive 10.000 tona kadar çıkıyor,Lao G gençliğine kavuşuyor Pica'da son bir teknik ile maximum gücünü gösterecek ve yenilcek.

Merak ettiğim sadece Pica'dan sonra ortalığı karıştıracak olay ne olacak @Shiryuu of the Rain dediği gibi Cp0 olaya el atabilir.
Zoro birini,Sai birini,diğerleride diğer cp0 üyesini engellese olur bu iş.

Sai hakkında yorumları okudum filan ama benim düşüncemde keşke Luffyden tek yemeseydi böyle bi konuma gelecekse adam. Ha arkadaşlar açıklamış tam manası ile karşı karşıya gelip bi mücadele yok bi anda olay gerçekleşiyor bilincide kaybolmuyor sadece arena dışına çıkıyor, öncesinde bi adamla da kapışıyor filan ama işte insan az çok hala o sahnenin etkisinde kalıyor. Ha ama Oda şimdi gidip Sai'nin mücadele yaptığı rakibini de karşımıza fena çıkarmazsa kabul ederim kendi açımdan. Dede ise bildiğin hayal kırıklığı etkisi yarattı bende tamam mangaka açıklamış filan ama ben ondan daha çok şey beklerdim, bakam şimdi Sai neler yapacak ve ismini unuttuğum arenadaki rakibi.
Üst yöneticilerden biri ile kapışıyor, Tek atıp geçeceğini mi düşünüyordun? Kan revan içinde,perişan bir hale düşmeden alamaz bu vs yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık