Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Luffy yediği yumruğun hıncını Dof'tan çıkarır.
@Bayram
Ben eski diye kastettiğim önceleriydi, Ace'i sayabilirsin ama Nami ile bu durum aynı değil, bunun sen de farkındasın.

Luffy yediği yumruğun hıncını Dof'tan çıkarır.
@Bayram
Ben eski diye kastettiğim önceleriydi, Ace'i sayabilirsin ama Nami ile bu durum aynı değil, bunun sen de farkındasın.
Bence fark yok. Hepsinin teması aynı. :T

Franky ? Arkadaş mıydı ? Onun yüzünden Usoppu bir ton dayak yedi rezil oldu.
Franky hiç vurmadı mı luffye ?
Robin ? Tayfayı sattı hayatlarıyla oynadı. Daha bir sürü örnek var aklıma gelmiyor. Veya şu hacci ? Namiye yaptıkları ..

Sadece Bellamy kabullenemiyorsunuz olay bu genjler. Frankyin , tayfanın parasını çalması Usoppuyu dövmesi neyse
Bellamyde odur. :)

Roronoa Zoro

Nami başta nakamamıydı ? Hırsızdı .
Ace başta nakamamıydı ? Luffyi durmadan satan biriydi. Haydutlar döverken arkadaşbile değillerdi.
Mr.Gey arkadaşmıydı ? Daha sonra.
Bellamy arkadaş mıydı ? Hayır, şimdi arkadaşı ve acısını sırtlanıyor. Olağandışı bir durum yok.

Mr. Gey dediğin kim bilmiyorum. Kim hakkaten ?

Nami Luffy'e zarar vermeye mi çalıştı ? Ki Nami'nin tayfaya gelişi hiç sırıtmadı. Ama Belami'nin gelişi kabbbbbbbbbbbak gibi sırıtıyor kabakkk... Zorla seni tayfaya alacağım der gibi gelişiyor olaylar resmen :(

Ace zarar mı veriyordu Luffy'ye ? Aksine, kendisi şeytanın çocuğu diye adlandırıldığı için arkadaş olmasın benimle, başı belaya girer diye düşünüyordu. Ace'in peşine yapışmasaydı haydut olayında da yer almayacaktı.

EDİT : Robin de Ace ile aynı mantıkla hareket etti. CP-9 oluşumunun ne kadar güçlü olduğunu bildiğinden terk etti tayfayı. Satmak değildi onunkisi. Usopp gemi için sattı tayfayı. Ama Robin tayfadakilerin iyiliği için terk etti. İkisi arasında fark var.

Olay Belami'nin Luffy'ye vurması değil sadece. Franky Luffy'ye vurduğunda kendi çetesinin lideri bir adamdı sadece. Yabancıydı bir nevi. Ama Belami salağı, örnek aldığı adam kendisine pas pas muamelesi yapmasına rağmen hala ''satmam ben kimseyi'' modunda takılan aptalın teki. Luffy'ye vurması için bir sebep var mı ortada ? Amaçsızca bir hareket. Franky bile daha fazla amaca sahipti Luffy'ye vurduğunda.

Dediğim gibi.. Oda zorla tayfaya sokacak ya Belami salağını.. Zorlama hareketler bunlar başka bir şey değil ..

Mr. Gey dediğin kim bilmiyorum. Kim hakkaten ?

Nami Luffy'e zarar vermeye mi çalıştı ? Ki Nami'nin tayfaya gelişi hiç sırıtmadı. Ama Belami'nin gelişi kabbbbbbbbbbbak gibi sırıtıyor kabakkk... Zorla seni tayfaya alacağım der gibi gelişiyor olaylar resmen :(

Ace zarar mı veriyordu Luffy'ye ? Aksine, kendisi şeytanın çocuğu diye adlandırıldığı için arkadaş olmasın benimle, başı belaya girer diye düşünüyordu. Ace'in peşine yapışmasaydı haydut olayında da yer almayacaktı.
Bence fark yok. Hepsinin teması aynı. :T

Franky ? Arkadaş mıydı ? Onun yüzünden Usoppu bir ton dayak yedi rezil oldu.
Franky hiç vurmadı mı luffye ?
Robin ? Tayfayı sattı hayatlarıyla oynadı. Daha bir sürü örnek var aklıma gelmiyor. Veya şu hacci ? Namiye yaptıkları ..

Sadece Bellamy kabullenemiyorsunuz olay bu genjler. Frankyin , tayfanın parasını çalması Usoppuyu dövmesi neyse
Bellamyde odur. :)
:)

Doflamingo jet gatling saldırısını koka yaparak karşılıyor üstelik kendi bedeniyle bile değil pelerinle.Bellamy ona vursa Sanjiden farklı olmaz biraz yüzü ekşir sadece.

Mesele luffynin seviye atlamasına rağmen hala dengesiz oluşu.Canı isterse güçlü istemezse güçsüz bu adam.E ben ne anladım bu işten ?

Ne yani şimdi ola şu şekil mi olacak ?

-Luffy:Ihhhhh
-Bellami:Şok ifadesi.Küçük bir luffy ve dof ile yaşadığı fb.Daha sonra hüzünlenme.
-Luffy:Bellami anla işte,o seni sevmiyor.Gerçek aşk,pardon nakaman burada!!!111!!
-Bellami:Ağlamaklı hatta haykırarak;Rufffffffyy!!!!!!

Daha sonra ssj191238 ve luffy dofu yenecek ha ?
Dağların kızı haydiyi izleyelim daha iyi.Ayrıca bir manga sıçması daha.Ben yumruk davasını bilerek aldığını düşünmüyorum.Eğer bilerek değilse, doktor bu ne ? Bellami,ışınlardan hızlı mı ? Hani k.haki vardı bunda ? Ciddi anlamda,korsancılık bile değil bunların yaptığı.Bazı hareketleri polatı anımsatsa da,zoro bu tayfa için çok fazla.Resmen çoluk cocukla takılıyor.

RıZor

Bir yumruk bu kadar abartılır. Zannedersin luffy öldü, bütün karizma gitti. Bence luffy yumruk atmamakla bir babalık yaptı. Luffy'nın karakterinde böyle küstahlıklara dof gibi bb gibi cevap vermek yok diye mi bu tantana. Ben bellamy doffy e gider dedim, dediğim çıkmadı. Bunun hayal kırıklığı yapıp oda'yı luffy'ı kötülemenin manası yok. Ben izlediğim kötü bulduğum dizileri bırakırım. eger çok baydı ise bırakıp veya ara verip rahat nefes almanızı öneririm. Yanı koyun gibi herkes her hafta bir konu seçip abartıyor, bende bir sürü saçma yorum okuyorum. Yok bu tayfaya gelsın, yok sanji-zoro. Zaten yorumlarım ile de bir katkım olmuyor bundan sonra yorum yapmam hatta beni bu kadar rahatsız eden bu yorumları bırakmam, yukarıda size söylediğim şeye örnek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık