Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Bana Narutonun " bütün öfkeni bana yükle ben dayanabilirim Saskeeğğ " demesi geldi . Narutonun finalinde yapılan jest sadece jestle kalmamış :/ One Piece taciz söz konusu :/
Luffy faglere benzemesin ya :| Biz eski Luffy'i özledik. Böyle gerzek şeylere bam güm kafa atan, tokat manyağı edip ders veren Luffy'i. İyice asalak, gerzek birine benzetti yahu.

En çok kızdığım şey de bu zaten. Ulan sen kimsin ki ben senin saldırını alayım bilerek ? İyice Heidi'ye döndü iyice!
Tamamda bu yeni bir durum değil ki :/ Zehire kafa atması , Mr.Geyi kurtarmak için soğukla cebelleşmesi , namiye yardım için dağ tırmanma kurşun yeme , Ace ispiyonlamamak için haydutlardan çivili sopa yeme ...
Daha çok var böyle.

Roronoa Zoro

Tamamda bu yeni bir durum değil ki :/ Zehire kafa atması , Mr.Geyi kurtarmak için soğukla cebelleşmesi , namiye yardım için dağ tırmanma kurşun yeme , Ace ispiyonlamamak için haydutlardan çivili sopa yeme ...
Daha çok var böyle.
Canım abicim gözünü seveyim. Bu verdiğin örneklerle, bu olay aynı şey mi ?

Zehire kafa atması Ace'i kurtarmak pahasına. Ortadaki adam kardeşi yav kardeşi!

Nami diyorsun; nakaması!

Yine Ace diyorsun; kardeşi!

Daha çok var böyle dediğin şeylerin hiç birisinin Belami olayıyla alakası yok.

Belami kim ya ? Adam tayfaya gelecek diye sıvamaktan başka bir şey değil bu. Başka açıklaması da yok zaten.

Roronoa Zoro

Daha çok var böyle.
O olaylarla şu Bellamy çapsızını bir tutma lütfen... Bellamy ne ara bu kadar yakın arkadaşı oldu anlamış değilim. Demek ki Luffy'nin arkadaşı olabilmek için ilk başta hakaret ve küfür etmek gerekiyor, dalga geçmek gerekiyor. Bu kafa yapısını değiştirmesi lazım. K.K olacağım diyor ama daha uğraştığı şeylere bak. Çak ağzının üstüne otuttur yerine.

Canım abicim gözünü seveyim. Bu verdiğin örneklerle, bu olay aynı şey mi ?

Zehire kafa atması Ace'i kurtarmak pahasına. Ortadaki adam kardeşi yav kardeşi!

Nami diyorsun; nakaması!

Yine Ace diyorsun; kardeşi!

Daha çok var böyle dediğin şeylerin hiç birisinin Belami olayıyla alakası yok.

Belami kim ya ? Adam tayfaya gelecek diye sıvamaktan başka bir şey değil bu. Başka açıklaması da yok zaten.
Nami başta nakamamıydı ? Hırsızdı .
Ace başta nakamamıydı ? Luffyi durmadan satan biriydi. Haydutlar döverken arkadaşbile değillerdi.
Mr.Gey arkadaşmıydı ? Daha sonra.
Bellamy arkadaş mıydı ? Hayır, şimdi arkadaşı ve acısını sırtlanıyor. Olağandışı bir durum yok.

Nami başta nakamamıydı ? Hırsızdı .
Ace başta nakamamıydı ? Luffyi durmadan satan biriydi. Haydutlar döverken arkadaşbile değillerdi.
Mr.Gey arkadaşmıydı ? Daha sonra.
Bellamy arkadaş mıydı ? Hayır, şimdi arkadaşı ve acısını sırtlanıyor. Olağandışı bir durum yok.
Bayrama istemesemde katılıyorum. Adam haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık