Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki senin su ana kadar okudugun One Piece bu mu? Luffy olum dosegindeki adami, daha da rezil edecek karakter mi?
Bu Luffy dğeil miydi yarı ölü Ussop'un ağzını yüzünü dağıtan , üstelik o kadar hukuku varken?
Bellamy kim la, kim herif resmen açıkça diyor Ben Dof'un köpeğiyim , ama hala yapma Bellamy kafasında Luffy.

Koka yapınca Allah olmuyorsun. Luffy görünmez kalkanı 'hakisiz' aşmadı mı? Önemli olan total saldırı gücü ile rakibin savunma gücü. Luffy'nin kokalı savunması 9'dur Bellamy'nin vuruşu 9.1'dir aşmıştır. Sanji koka yapmasa da Luffy'e kan kusturur, öyle 1-2 damla da değil. Dof hayvanının sırıtarak spectreyi karşıladığına bakmayın Luffy bir karşılasın bakam o tekme gatlingini nerelerinden kan çıkıyor. Sanji'yi nah zorlar Bellamy tayfada.

Roronoa Zoro

Belamy en güçlü saldırısıyla yerinde sabit bekleyen Luffy'e vurdu ve Luffy'nin ağzından en fazla kan geldi.Bunda abartılacak bişey yok.

Şu bölüm yorumunda okuduğum en güzel yorum One Piece te senaryo güç dengesine göre değil hikaye akışına göre şekilleniyor o yüzden Luffy Bellamy denen gereksiz ezikten tek yer ayılır Dofu döver aslında çoğu vs başlığındada söyledim One Piecete dövüşleri kim kazanır bilmek çok zor
Bölümle ilgili Bellamynin Luffye vurması hoş oldu en azından ben şaşırdım klişe olmadı ayrıca tayfaya gelme olasılığını azaltır bu ayrıca sadece 2 kare gözüktü haftaya ki bölümü görmeden erken konuşmak olur tabi Oda gösterirse Chinjao vs si bile izleyebiliriz:(
.

Zaten serinin güzel tarafıda bu bence hikayenin gidişâtına göre karakterlerin güç artışı göstermesi kendini geliştirmesi falan iyi oluyor bence yoksa adamın gücü belirli bi seviyede aradan bi süre geçmiş geliştirmemiş kendini aynı güçte kalmış rakibi kendinden Zayıf ama kendini geliştirmişse dövmesinmi bu Adam'ı şimdi geçmişde benden güçlüydü diye

Roronoa Zoro

One Piece'in güç dengesine laf çarptırılmış burada. İnanın şok oldum, One Piece'den daha iyi güç dengesini kotaran başka bir seri görmedim ben (Shounen olarak).

Güzel bir bölümdü. Pica ve baby 5'ın olduğu kısımlar komiklik açısından vise vs hayrudin ise vahşilik açısından gayet iyiydi. Arcın gidişatı en güzel olma yolunda bence.

One Piece'in güç dengesine laf çarptırılmış burada. İnanın şok oldum, One Piece'den daha iyi güç dengesini kotaran başka bir seri görmedim ben (Shounen olarak).
Lafı ağzımdan aldın. :) Piyasada o kadar shounen var ama hangisinde OP kadar sağlam güç dengesi var ki? Bir ihtimal HxH olabilir ama onun dışında benim bildiğim kadarıyla başka bir seri yok.Ayrıca OP'de zibilyon tane karakterin olduğunu da unutmamak lazım.Bu kadar geniş bir evreni düzgün bir tutarlılıkta devam ettirmek gerçekten büyük bir iş.

Alpamis

Lafı ağzımdan aldın. :) Piyasada o kadar shounen var ama hangisinde OP kadar sağlam güç dengesi var ki? Bir ihtimal HxH olabilir ama onun dışında benim bildiğim kadarıyla başka bir seri yok.Ayrıca OP'de zibilyon tane karakterin olduğunu da unutmamak lazım.Bu kadar geniş bir evreni düzgün bir tutarlılıkta devam ettirmek gerçekten büyük bir iş.
Buna da cevap vardır kardeşim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık