Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın karakterleri arc uzatma amaçlı düşürdüğü haller ve serinin kanayan yarası MF savaşı yüzünden insanların güç dengesine atar gider yapması trip atması normal beyler abartı eleştiriler olduğu kadar çok haklı noktalara parmak atan arkadaşlar da var

Bence güç dengesi gayet başarili luffye belamy nasil vurdu diyorlar ama sadece luffy güçlenmedi belamyde güçlendi ayrica en güçlü vuruşum bunu karşila tarzi birşey diyor niye belamy i bu kadar küçümsedi herkez ben anlamadim luffynin lucye ağir yaralarla yaptiği son vuruş la belamynin son vuruş şeklinde düşündüm gayet tutarli güç dengeleri bence gayet iyi :(

Iyide zaten güç dengesinin hikaye ile değişkenlik göstermesini olumlu yönden eleştirdim yanlış anlaşılmasın

One Piece'in güç dengesine laf çarptırılmış burada. İnanın şok oldum, One Piece'den daha iyi güç dengesini kotaran başka bir seri görmedim ben (Shounen olarak).
Dof yenilecek ya, şimdiden harcandı demeye ortam hazırlıyor fanları. Son zamanlarda forumda sürekli bu güç dengesi, harcanma lafları dönüyor hiç alakasız şeyler üzerinden. Luffy vs Lucci'ye bile neler söylendi. :/

Serideki güç dengesi gayet normal forumdaki güç dengesi anormal, Law alan zoro mu dersin, marco indiren dof, wb indiren sugar mı dersin.Anlaması güç bir güç dengesi var burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık