Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani bilerek mi ağzından kan fışkırdı.

Olay açık zaten Bellamy geliyor , Luffy de onu arkadaşı olarak gördüğü için renciden etmeden yerinde duruyor Bellamy armamentle var gücüyle vuruyor , Luffy'de savunma yapıyor ama Bellamy'nin vuruşu onu etkiliyor .
Luffy'nin savunması bellamy'nin saldırısından daha zayıf kalmıştır.Bilerek yememiştir niye bilerek yesin düşünmeyin şöyle şeyler.Herif kendimi geliştirdim diyor.Gelişmiş işte.Dofu nasıl aldı şeklinde düşünmeyelim diye bunları yaptırıyor oda luffy'e.

Luffy iki elini koka yapıp savunma pozisyonu almasına rağmen Dof'un tekmeyi durduramamıştı. Şu an hala çılgına bağlamış değil Luffy çılgına bağlayana kadar Oda onu ezer az biraz ki rakibi yendiğinde daha epik olsun. Çok yanlış yapıyor da işte abi yapma şunu diyecek delikanlı bi arkadaşı yok demekki yanında
Japonlar böyle seviyorsa demek :(

Luffy'nin savunması bellamy'nin saldırısından daha zayıf kalmıştır.Bilerek yememiştir niye bilerek yesin düşünmeyin şöyle şeyler.Herif kendimi geliştirdim diyor.Gelişmiş işte.Dofu nasıl aldı şeklinde düşünmeyelim diye bunları yaptırıyor oda luffy'e.
Bilerek yeme değil, Bellamy eğer bana inanmıyorsan bekle geliyorum diyor Luffy'de gel ulan burdayım diye bekliyor.
Yoksa kenara çekilip tek yumrukta yine devirebilirdi.O saldırıyı gel vur Bellamy diye yemedi.
Ama hesaplayamadığı savunması oldu Bellamy kırdı savunmasını , yediği yumruktanda gözleri şaşmış Luffy'nin.

Dof olsa kürküyle durdurur , Luffy'nin nevri döndü bende bunu anlamıyorum.

Ne yani bilerek mi ağzından kan fışkırdı.

Olay açık zaten Bellamy geliyor , Luffy de onu arkadaşı olarak gördüğü için renciden etmeden yerinde duruyor Bellamy armamentle var gücüyle vuruyor , Luffy'de savunma yapıyor ama Bellamy'nin vuruşu onu etkiliyor .
Adam en etkili saldırısıyla saldırıyor ,bizim salak da izin veriyor,bir zahmet ağzından kan gelsin. haftaya luffyi kıvranırken görürsek fena söverim ama..kalkarsa sorun yok

Sadece Marco , Mingo tayfasına yeter.
Arkadaşların fanlıktan gözü dönmüş . :W
Mf savaşında Haki kavramı işlenmediğinden karakterler çekici gözükmüyor. O yüzden saçma varsayımlarda bulunuyorlar.
Mingo bir Yonkounun adından abdest alıyor. Beni hemen öldürür diyor. Mücadele etmeyi bırak.
Yonkou tayfaları ile kapışmak Mingo tayfasının harcı değil.
Fanlık değil abi şuan ana konuda ilerleyen adamlar seride konusu işlenenler oldukları için abartıldıkça abartılacaklar göz aşikarlığıda olunca gözden uzak olan kalpten ırak olur diyoruz marco için marco dofu dahi yenemez derler :/

Montana

Fanlık değil abi şuan ana konuda ilerleyen adamlar seride konusu işlenenler oldukları için abartıldıkça abartılacaklar göz aşikarlığıda olunca gözden uzak olan kalpten ırak olur diyoruz marco için marco dofu dahi yenemez derler :/
Kuşbaşına dönünce tekrardan yenilenebiliyorsa kazanma şansı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık