Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önüne gelen D. çıkıyor yazmış bazıları. Law'u da dahil edersek yaşayan D. sayısı 5, 763 bölümlük seride ise sadece 10 tane D. gözüktü ki binden fazla karakter var One Piece'de. Ayrıca daha D. nin anlamı bile açıklanmamışken Law D. lik adam değil demeyi de yanlış buluyorum. İradeyse irade kararlılıksa kararlılık adam 13 yıldır intikam planları yapıyor, güçse güç Luffy'le eşit dövüşür bence, 440 milyonda ödülü var aynı zamanda oldukça zeki bir adam. Dof'u yenemedi diye mi küçümsüyorsunuz?

Edit: Eklemeyi unutmuşum Dof'un babası harbi aptalmış :D

Dof un gerçek korsan olduğu bu bölümde net açığa çıktı.Denizcilere karşı saldır,sonra kutsal ineklerin hazinesini çal.Biz hala dangalak kral ve ağlak prenses kurtaranları görelim.

Önüne gelen D. çıkıyor yazmış bazıları. Law'u da dahil edersek yaşayan D. sayısı 5, 763 bölümlük seride ise sadece 10 tane D. gözüktü ki binden fazla karakter var One Piece'de. Ayrıca daha D. nin anlamı bile açıklanmamışken Law D. lik adam değil demeyi de yanlış buluyorum. İradeyse irade kararlılıksa kararlılık adam 13 yıldır intikam planları yapıyor, güçse güç Luffy'le eşit dövüşür bence, 440 milyonda ödülü var aynı zamanda oldukça zeki bir adam. Dof'u yenemedi diye mi küçümsüyorsunuz?

Edit: Eklemeyi unutmuşum Dof'un babası harbi aptalmış :D
Zaten bizim forumun bu abartanlarını da bir türlü anlayamıyorum. 760 bölüm olmuş, 1000 küsur karakter görmüşüz, toplasan 10 kişide anca Haoshoku haki vardır, bi Chinjao'da çıkınca hemen tribe giriyorlar "Yha bu H. Haki de hrkste var .s.s" diye.
Yine hepi topu 6-7 tane D. görmüşüz koca seride, bir Law D. çıkınca "yha hrkes de D. olms .s .s" diyorlar.
Bu neyin kafasıdır.

Dofun babasının klasik onurlu adam çıkmaması iyi olmuş.Böyle geri dönmeye çalışmalar falan açlığı görünce.Beğendim.

Zaten bizim forumun bu abartanlarını da bir türlü anlayamıyorum. 760 bölüm olmuş, 1000 küsur karakter görmüşüz, toplasan 10 kişide anca Haoshoku haki vardır, bi Chinjao'da çıkınca hemen tribe giriyorlar "Yha bu H. Haki de hrkste var .s.s" diye.
Yine hepi topu 6-7 tane D. görmüşüz koca seride, bir Law D. çıkınca "yha hrkes de D. olms .s .s" diyorlar.
Bu neyin kafasıdır.
Law'ın D olmasında hiç bir sıkıntı yok ama Kafa dede gibi balon birine hiç yakışmadı H.Haki.

Bu neyin kafasıdır.
Milyonda bir çıktığı ileri sürülen bir yetenek, her 100 kişide bir çıkmış, bir de o açıdan bakarsan o kafayı anlayabilirsin. :)
Law 13 yıl intikam arayışında olunca D. olması haklı oluyor, muhtemelen Croco ile Moriah da D. çıkacak o zaman, en az 20 küsür yıllık kin gütme mazileri var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık