Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyonda bir çıktığı ileri sürülen bir yetenek, her 100 kişide bir çıkmış, bir de o açıdan bakarsan o kafayı anlayabilirsin. :)
Law 13 yıl intikam arayışında olunca D. olması haklı oluyor, muhtemelen Croco ile Moriah da D. çıkacak o zaman, en az 20 küsür yıllık kin gütme mazileri var. :)
Bu çarpık mantığa göre seride daha 1 milyon karakter görmediğimizden hiç kimsede olmaması gerekiyor o hakinin :)
Yine aynı çarpık mantığa göre 30 yıldır intikam için uğraşan Dof da bir D. olmalıdır. Her birinin apayrı hayalleri olan Hasır Şapka tayfasının her bir ferdi de D. olmalıdır.
Şu tekdüze bakış açısından kurtul artık sayın savcım. :I
 
Dof'u zaten seviyordum, artık daha çok seviyorum. :a:


Benim merak ettiğim, Kardeşini bu kadar önemseyen adama kardeşini hangi sebepten öldürtüp Law'a intikam yemini ettirecek bu Oda? Yani ne olacak da bu Law bu kadar vefasız olup öldürme peşine düşecek, çok merak ediyorum.

Tabi bir tahminim var ama tutar mı bilmem.
Corazon Law'a uzaklaşmasını söyler ve onu saklar. Dof, Law'un D olduğunu öğrenir ve bulmaya çalışır ama Corazon Dof'u engeller. Çıkan arbedede Corazon ölür, Law ağlayarak kaçar. Law, onu koruyan Corazon için intikam yeminleri etmeye başlar ve Dof'u indirebilmek için planlar kurarak 13 yıllık serüvenine başlar.
Yanlış hatırlamıyorsam Dof Law'u görünce 13 yıldır görüşmüyorduk demişti.


Bu arada, sanırım Dof'un gözünde bir tuhaflık yok. Rüyadan uyandığında gözü ayan beyan ortadaydı. Ha belki de Zoro gibi tek gözünde bir sıkıntı vardır.
Dof hala bilmiyor bence Law'ın D olduğunu Law Doffye kılıç çekeli ne kadar oldu ki? Bayrak simgesi bile Dof. çakması.
 
Bu çarpık mantığa göre seride daha 1 milyon karakter görmediğimizden hiç kimsede olmaması gerekiyor o hakinin :)
Yine aynı çarpık mantığa göre 30 yıldır intikam için uğraşan Dof da bir D. olmalıdır. Her birinin apayrı hayalleri olan Hasır Şapka tayfasının her bir ferdi de D. olmalıdır.
Şu tekdüze bakış açısından kurtul artık sayın savcım. :I
Tamam, benim bakış açım tekdüze, mantığım çarpık, en doğru olan da sizsiniz. :)

Önce okuduğunuzu idrak edin, sonra adhominem yapın. OP evreninde sadece Arabastada 2-3 milyon insan yaşıyor, ada ada bakarsan olaya 5-6 milyon ahali görmüşüzdür. Ama Çinjao reyiz diyor ki sen git bakalım NW'ye oradan zibilyon tane H. Haki kullananla karşılaşacaksın, hepsini dövmeden KK olamazsın diyor. Suyu çıkmış yani işin, altına kova koymakla sızıntıyı engelleyemezsiniz. :)

Diğer hususta Law'daki iradeyi, özgürlük arayışını, deli doluluğu, onur şeref haysiyet gibi üstün erdem örneklerinden hangi birisini görebiliyorsunuz diye sorduğumuzda sessizlikle karşılaşıyoruz. Ama Law 13 yıldır intikam arıyor, irade işte deniyor. Her gayret sarf eden D. olsun o zaman. Serinin temelini adam D. olarak belirlemiş ama ne hikmetse D.'nin bir kalıbı olamaz, herkes D. olabilir. Ne la bu 760 bölümlük D. muhabbetini kaldırıp çöpe atın madem. Mangaka boşuna o kadar saklıyor, anlatıyor, yaygara yapıyor. Yani bir D. başka bir D.'ye diyor ki fırtına çıkaracaksın koçum çünkü sen D.'sin. Kimse de demiyor ki ulan sen D. değil misin ? :)
 
Law, seriye sonradan dahil olup da, D. soyundan çıkan üç karakterden biri. Diğer ikisi Teach ve Lami.

Gol D. Roger, ilk bölümde görüldü, 154 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Gol D. Ace, ilk olarak 154. bölümde görüldü, 3 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Monkey D. Garp, ilk olarak 92. bölümün kapağında görüldü, 340 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Monkey D. Dragon, ilk olarak 100. bölümde görüldü, 332 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Marshall D. Teach, ilk olarak 223. bölümde görüldü, 11 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Jaguar D. Saul, ilk olarak 392. bölümde görüldü, aynı bölümde D. olduğu açıklandı.

Portgas D. Rouge, ilk olarak 550. bölümde görüldü, aynı bölümde D. olduğu açıklandı.

Trafalgar D. Water Law, ilk olarak 498. bölümde görüldü, 265 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Trafalgar D. Water Lami, ilk olarak 762. bölümde görüldü, 1 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Rekor, Garp'ta.
Geç görüldüyse garp da D değildir o zaman
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık