Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ch3rl0b11n

Şu ana kadar yüze yakın ada gördük, Arabasta'yı çıkar hepsinin toplamı 1 milyon etmez, sen kalkmış OP evreninde 500 milyon insan yaşıyor olabilir diyorsun. Dressrosa'da kaç kişi var toplamda, kuş kafesi ile tamamı toplanabiliyorlar, Mihawk'ın, Heracklesin adasında 1'er kişi yaşıyor sadece. Nüfus sayımı yapalım demiyorum ama makul olalım. 1 milyonda 1 çıkıyor denilen şey 100 kişide 1 çıkarsa o şeyin değeri kalmaz, kalmadı da, bal gibi de suyu çıktı.

Diğer hususta Jaguar'dan dem vurmak nafile, o adamın yaptığını yapabilen denizci yok, adam iradesini ortaya koydu mu koydu, Jaguar da Jaguar ama Jaguar öyle mi demeye hacet yok. Ne Smoker, ne Garp, ne Aokiji o kadar ileri gidebildiler. Arkadan sövmek ayrı şey, karşı çıkıp dur demek ayrı şey. Garp - Luffy - Roger'ın özgürlüğe düşkünlüğü övüldü, Jaguar - Rouge'in iradesi övüldü, Ace'in potansiyeli övüldü, Law'ın neyi övüldü şu ana kadar, yani az da anlatılmadı Law, epeydir üzerinde duruluyor. Neyse bakalım görelim NW'de başka kimler D. çıkacak, yoksa bu muhabbet bitmez.

Law Jaguarın iradesini taşıyor olabilir.Şu kan bağı olmasa da aktarılacak mevzusu.Ölüm ve doğum tarihlerini karşılaştırmak gerek.Çünkü ikisi de kendisini feda etmeye meyilli.Jaguar robin için feda etti Law da Dof ölsün diye kendini feda etmeye hazırlanıyordu.Tabii bir başka D buna izin vermeyecek orası ayrı.

@ch3rl0b11n

Şu ana kadar yüze yakın ada gördük, Arabasta'yı çıkar hepsinin toplamı 1 milyon etmez, sen kalkmış OP evreninde 500 milyon insan yaşıyor olabilir diyorsun. Dressrosa'da kaç kişi var toplamda, kuş kafesi ile tamamı toplanabiliyorlar, Mihawk'ın, Heracklesin adasında 1'er kişi yaşıyor sadece. Nüfus sayımı yapalım demiyorum ama makul olalım. 1 milyonda 1 çıkıyor denilen şey 100 kişide 1 çıkarsa o şeyin değeri kalmaz, kalmadı da, bal gibi de suyu çıktı.

Diğer hususta Jaguar'dan dem vurmak nafile, o adamın yaptığını yapabilen denizci yok, adam iradesini ortaya koydu mu koydu, Jaguar da Jaguar ama Jaguar öyle mi demeye hacet yok. Ne Smoker, ne Garp, ne Aokiji o kadar ileri gidebildiler. Arkadan sövmek ayrı şey, karşı çıkıp dur demek ayrı şey. Garp - Luffy - Roger'ın özgürlüğe düşkünlüğü övüldü, Jaguar - Rouge'in iradesi övüldü, Ace'in potansiyeli övüldü, Law'ın neyi övüldü şu ana kadar, yani az da anlatılmadı Law, epeydir üzerinde duruluyor. Neyse bakalım görelim NW'de başka kimler D. çıkacak, yoksa bu muhabbet bitmez.
1 milyonda 1 değil 100 milyonda 1 bile çıksa yine de Yeni Dünya'da 5-6 tane görmemize şaşırmazdım ben. Ben de bir D olsam bende büyük ihtimal Yeni Dünya'ya giderdim.

Roronoa Zoro

Doflamingo'nun gemisine baktıktan sonra Sunny ucubesine bir daha baktım, hüzünlendim.

Monkey :D Luffy

Bu arada Dof sanırım D nin iradesini biliyor yada D ile ilgili çarpıcı bir şey biliyor yani D iradesi ile One Piece ayrı şeyler mi acaba bu güne kadar hep Luffy OP yi bulucak D yi öğrenecek savaş açacak diye düşünüyordum ama küçük bir ihtimal de olsa D nin arzusunu erken öğrenip One Piece i bulabilir mi?Birde çok afedersiniz ama olmaycak bir şey söyleyecem bu arc Dof yada Law ölecek gibi harbiden gerçi kalbinden bıçaklanıp dikişle halledilebiliyor ama artık yoldan raydan çıktı seri:)

dof D. iradesini dünya hükümeti kadar iyi biliyor :D sonuçta kutsal ejderler boşuna korkmuyor dofun dünya ya açıklamasından bazı şeyleri... o yüzden bence şaşırılacak birşey değil.. asıl şaşırtan lawın D. Yİ KULLANMAMASI.. korkmuş heral :D

Yahu adam devrim ordusu kumandanı ya daha ne olsun Allah aşkına ki kaç kere gördük. Animede bir sahne vardı mangada var mı bilmiyorum. Luffy marineford'a gitmek istediğinde İvankov çok şaşırmış,gözünde ki kararlılıktan Dragon'a benzetmişti.

Üstelik adam orda "hangibirisini" yazmış yani bunlardan bir tanesi diyor. Hepsini aramıyor.

Benim gördüğüm serideki iyi tanıdığımız d'lerin özellikleri

Luffy; Kararlı, Gözü pek, pervasız, tahtası eksik, başına buyruk, Mihawk'a göre okyanuslarda ki en sağlam güce sahip.
Garp; Tahtası eksik, korsanlar Kralıyla defalarca kapışabildiğine göre gözü pek diyebiliriz, birazda başına buyruk
Ace; Kararlı ,Gözü pek, pervasız.
Roger; Gözü pek, pervasız, Shiki, Wb, Garp, Rayleigh ve Shanks'e bakarak onunda okyanuslarda ki en sağlam güce sahip olduğu söyleyebiliriz.
Teach; Yonkoluğa tırmanma hikayesine bakarsak kararlı olduğu ortada, tahtası eksik,
Dragon; Kararlı, Gözü pek.

Bunların altına Law'ı ben de koyamıyorum.
Law daha çocuk yasta olmasına ragmen bir korsan tayfasına katılıyor.korsan tayfasının liderinin kardesini oldurmeye calısıyor.Sonra bir nedenden dolayı düşman oluyor ben buradaki tavrını gözü karalık olarak yorumluyorum. kararlı bir sekilde doffy i devirmeye çalısması yapıyor 13 yıl boyunca buda kararlılıgını gösteriyor sanırım diyerlerine göre pervasız degil onu kabul ediyorum.birine 13 yıl boyunca kin güdüp onun emrinde çalısmakta bir tahtasının eksikligini gösterebilir :D

dof D. iradesini dünya hükümeti kadar iyi biliyor :D sonuçta kutsal ejderler boşuna korkmuyor dofun dünya ya açıklamasından bazı şeyleri... o yüzden bence şaşırılacak birşey değil.. asıl şaşırtan lawın D. Yİ KULLANMAMASI.. korkmuş heral :D
D. Yİ kullanmadığını bildiğine göre d nin ne olduğunu da biliyorsun sanırım. Açıkla da biz de öğrenelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık