Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law Luffy'nin KK'lik yarışında Kidd ile beraber en büyük rakibi.
Ayrıca büyük ihtimal harika bir doktor.
D.'liği güç bakımından değil de karakter bakımından incelemeliyiz bence.Yoksa O Dev gücüyle mi etkiledi sizi yoksa adamlığıyla mı?
D.'lik kesinlikle karakter bakımından bir olaydır.Büyük hayallere sahip olursun,büyük bir iradeye sahip olursun.Law bunun aksi ne yaptı?
Law da o karakteri koyuyor ve koyacaktır da.

Unknown

OP'ta D., DB'de Saiyan aynı şey, üstün ırk muhabbeti işte. Birisinde en güçlü savaşçı toplum, diğerinde hep zirvede olmuş, iradeleriyle, özgürlük arayışlarıyla, güçleriyle öne çıkan bir toplum söz konusu. Aynı bokun laciverti yani. Bunu eleştirmek için söylemiyorum, 760 bölümdür böyleyken neden kurgudaki üstün toplum anlayışı sığlaştırılıyor, anlam veremedim. Law'ı görünce D. diyecek kaç kişi var OP evreninde, belki sadece kendisi biliyordur o da isminden dolayı. Ama Luffy'i gören, Garp'ı gören, Ace'i gören D. deyip 3 dakika düşünüyor. Olayın 'ama geçmişinde böyle oldu, ama kişilikleri farklı' muhabbeti ile alakası yok anlayacağın. Ha olsun, mangaka Law D. demişse D. değil diyemeyiz ama ona göre okuruz seriyi, misal Kyros D. çıksa ok der geçeriz ona da yakıştırırız, zaten yakışmayacak birisi var mı o da meçhul, Sanji ile Zoro D. çıksa yakışmadı mı diyeceğiz yahut Usopp, bal gibi onlara da yakıştıracağız.
Saul u görende D. demez :(

OP'ta D., DB'de Saiyan aynı şey, üstün ırk muhabbeti işte. Birisinde en güçlü savaşçı toplum, diğerinde hep zirvede olmuş, iradeleriyle, özgürlük arayışlarıyla, güçleriyle öne çıkan bir toplum söz konusu. Aynı bokun laciverti yani. Bunu eleştirmek için söylemiyorum, 760 bölümdür böyleyken neden kurgudaki üstün toplum anlayışı sığlaştırılıyor, anlam veremedim. Law'ı görünce D. diyecek kaç kişi var OP evreninde, belki sadece kendisi biliyordur o da isminden dolayı. Ama Luffy'i gören, Garp'ı gören, Ace'i gören D. deyip 3 dakika düşünüyor. Olayın 'ama geçmişinde böyle oldu, ama kişilikleri farklı' muhabbeti ile alakası yok anlayacağın. Ha olsun, mangaka Law D. demişse D. değil diyemeyiz ama ona göre okuruz seriyi, misal Kyros D. çıksa ok der geçeriz ona da yakıştırırız, zaten yakışmayacak birisi var mı o da meçhul, Sanji ile Zoro D. çıksa yakışmadı mı diyeceğiz yahut Usopp, bal gibi onlara da yakıştıracağız.
Az önceki mesajımda ne dedim?:)Eğer Jaguarla,o malum emir komuta zincirini kırmada karşılaşsakta aynı şeyleri söylerdik.Bu adam Luffy'nin en güçlü 3 rakibinden biri olacak:)

dünya da bir tane D. olsun mu istiyorsunuz anlamadım ki. bu adamlar über kişilerse zamanında niye devrildiler? Kral haki muhabbetine bağlar bu

Law ı zaten Wb-roger ın olayı gibi görüyordum su bolumle daha fazla yakıstırdım.Sonucta deprem meyvesi ilk kezz göründügünde en güçlü paramecia olarak gösteriliyordu son bölümlerdede dof bazı insanların lawın meyvesi için aynısını söylediginden bahsetti onu sadece baskasını olumsuz yaptıgı için söyledigini düşünmüyordum.Bide fark ettiyseniz lawın hiç korsanlar kralı olacam diye bir tabiri yok işi gücü intikam olmus hayatını korsanlar krallıgı haric bişeye adamıs aynı sekilde wbde hyatını oglum dedigi kişilere adamıştı.suan lawın yaptıgı roomla iki yıl once yaptıgı room arasında daglar kadar fark var aynı sekilde güçlenince odanın buyuklgu ve süresi uzarsa o roomda yenizmeze yakın bişey olur ve o odada amirallerle bile rahat savasıcagı belli.En son D. çıkmasıyla potansiyeli çok yuksek oldugunu düşünüyorum onun için ileride roger-wb ilişkisi gibi olcagını düşünüyorum lawla luffy arasında

Doflamingo'ya hayranlığım giderek artıyor.
Adam D sırrını biliyor sanırım ve bunu kullanarak hükümeti çok zor duruma düşürecek başka bilgilere de sahip olsa gerek. Hükümete ait gizli bir hazineyi bildiğini ve bu yüzden onlara karşı çok tehlikeli olduğunu kendi söylemişti. Büyük ihtimalle bu bahsettiği hazinenin D ile büyük bağlantısı var. Corazon'un da Law'ı öyle ani uyarması ve uzaklaşmasını söylemesi bunu daha da mantıklı kılıyor.

Ayrıca Law'ın diğer D'lerden ne eksiği varmış kekeler? Ne diye bu kadar şaşırdınız?
Law da gayet yüksek iradeli ve yetenekli biri. Bu yaşında 440 milyon ödül alıp shichibukai olabilmiş kaç kişi biliyorsunuz? O durmadan abarttığınız, yeri gelince amiral alır dediğiniz Dof'u yenemedi diye mi aciz oldu?

Oha oha oha. Ufak bi şok daha geçirdim, Dof'un ailesini çarmıha germişler resmen. Sevsem olmuyor, sevmesem olmuyor bu Dof'u.

Ayrıca Coooora-saan cooora-san cooora-saaaann! Konuşuyormuş lan adam.

Teori: Dof'un ailesinin çarmıha gerilmesinde D. lerden birinin parmağı olabilir.

El cevap: Law'nun D. olması absürd değil. Bu dizi DB den esinlendi diye Saiyan kavramı da aynen kopyalanmış değildir herhalde?

Eğer bu D.ler antik krallığın vatandaşlarıysa, bir ülkede herkes üper olcek diye bişey yok. Aynı sülale olduklarını da düşünmüyorum.

Law'da Sabaody'den beri bilinen ve aktif rol oynayan biriydi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık