Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki pek dövüşme isteği yok Dof un Luffy e der benimle ne işin var.Gel senle Kaiodoyu indirelim onu nasıl devirebileceğini falan biliyorum gibi konuşursa Law da sıcak bakar hem iyi dostluklar büyük kavgayla başlar.

Katiliyorum.Namide silahlandırma cikmaz.Gerekte yok.Hakimi yildirim falan çok uçuk şeyler :D.
Nami ve robinde gozlem
Franky brook chopperde silahlandırma
Sanji ve usoppta silahlandırma ve gözlem
Zoro ve lufftde 3 hakiden cikacagini düşünüyorum.
Sanji'nin ayrıca douriki kasması lazım. Bir de şu Sabonun tekniklerine benzer teknikler üretse tekmeleriyle kombine etse falan tadından yenmez :D

İşin suyunu çıkarmaya gerek yok diye böyle yazıyorum ben kardeşim. Üç haki türünün nasıl işlediğini, bildiklerimizden başka bir işlevi olup olmadığını vs. açıkla desem açıklayabilir misin ?

- Yok.. Kimse açıklayamaz ben dahil. Eee daha ortada yıllardır var ola bir gücü adam akıllı açıklayamıyorken yok yıldırıma haki yüklemek ona haki yüklemek buna haki yüklemek gereksiz ve saçma geliyor bana. Haki konusu zaten karışık.. Bana göre gerek yoktur sana göre vardır. Sen seriyi bu beklenti içinde takip edersin , ben etmem. No problem..

@Lordianq

Bizimkilerde çıkacak haki türleri konusunda ben de aynı düşüncedeyim seninle.. Savaş gücü olarak gerçek manada adı sayılır biri olmadıktan sonra b.hakinin de bir gerekliliği yok.
Ben burda bunu eğlence amaçlı söyledim. çıkmalı ya da öyle bir beklentim var demedim. hakili bir yıldırım çaksa ne güzel olurdu dedim. sen gelmiş burda dalga geçiyorsun. tam olarak hakinin ne olduğunu bilip bilmemek umrumda değil. yani şimdi hakilerin nasıl işlediğini bilmiyorum diye şunda şu haki çıksın bunda bu haki çıksın diyemez miyim? senin bir kere benim görüşüme yaklaşma tarzın tamamen kötü bir şey. sen direkt "ışığa yıldırıma haki yüklemek nedir, öyle şey olur mu" diyerek dalga geçerek girdin olaya. öyle bir şey olsa ne yapacaksın? Oda'ya mektup mu yazacaksın "bu nedir nasıl olur bu saçma" diye? kendin de diyorsun daha nasıl işlediğini bilmiyoruz diye ama sen benim eğlence olsun diye dediğim bir şeyle yok saçma falan diye dalga geçiyorsun. burda yazar Oda, onun dünyası o ne derse o olur. o yüzden başkalarının görüşlerini saçma, işin suyumu kaçırmamak lazım diye aşağılamak biraz ayıp kaçıyor.

Kizaru hakili isik atabiseydj marconun wbnin yaninda mezari olurdu diye dusunuyorum.
Marco logia değil.Dolayısıyla Kizaru'nun ışınlarının hakili ya da hakisiz olması çok bir şey değiştirmiyor bence.Marco hakili saldırı yese bile meyvesi sayesinde vücudunu iyileştirebilir ayrıca.:)(Son cümle benim düşüncem,yanlış da olabilir.)

Marco logia değil.Dolayısıyla Kizaru'nun ışınlarının hakili ya da hakisiz olması çok bir şey değiştirmiyor bence.Marco hakili saldırı yese bile meyvesi sayesinde vücudunu iyileştirebilir ayrıca.:)(Son cümle benim düşüncem,yanlış da olabilir.)
İyileştirme biliyor bile olsa,o isinlara hicbise olmuyomus gibi kafa atamaz.Anka formu çok benzer logialar ile.Ya kizaru kullanmafi-ki niye kullanmasin- yada marconun meyve cidden baya farklı.Marcoya garp vurduğunda ki tepkiye bak bide.

Şu vs ler başlamadan cidden sanji kunu da bir göstersin başlangıç olarak ya bunların ki belli oldu az çok zaten mingo dövüşü en son olur. Digerleri biter öyle başlar ama sanjilere bir giriş yapalım çatlayacağım ya :D

@Sword Way

Hassas falan değilim açıkçası. resmen dalga geçtiğini görebiliyorum yorumlarında. ayrıca stek her zaman beklenti demek değildir ki. mesela ben "yolda 1 milyon dolar bulsam ne güzel olur" desem bu benim beklentimi yansıtmaz. sadece istek olur. çünkü kim yolda böyle bir şey bulma beklentisi içinde olur ki? olsa güzel olurdu dediğim için öyle bir şey söyledim "çaksa" dedim. beklentim olsa "çakmalı" derdim. edebiyat konuşacaksak böyle düşün bir de.

ben olur da demiyorum ayrıca. neden olmasın diyorum sadece. çünkü bir anime bu gerçek hayat değil ya. hem o kadar şeyler var animede, adam bir meyve yiyor lastik oluyor ışık oluyor buz oluyor vs vs. bunları kabul edip animeyi takip ediyorsun da yıldırıma haki yüklenmesi mi saçma geliyor sana? ayrıca bana da çok ters gelen yorumlar oluyor ama ben bana saçma geldiği için kimsenin görüşlerine burda saçma yorum demiyorum. herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. ama kimse de kimsenin görüşüne "bana göre saçma" diyerek dalga geçebilecek durumda değil.

sanırım usop un gözlem hakisi kesinleşti luffyleri görüyorum demesinden bunu çıkarıyorum zaten bir keskin nişancıya lazım olucak yegane şey anında yer tespiti. iyi oldu mal usop uzaktanda olsa işe yarar olmaya başlar artık

Bayaadır bölüm yorumu yapmıyordum ama Oda zirveye vurdu bu bölümde. Helal olsun lan Usopp o kadar yıldan sonra gözüme girdim. Adamsın adam !

Eğer bu haki değilde etrafındaki kişilerin güçlerini bi parça kopyalama gibi bişey çıkarsa çok bomba olur (çok uçuk oldu be :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık