+1Oda bey isterse Usop'lu bölümleri bile sevdirebiliyor.
Sevmekten ziyade şoktayız daha çok, Sabo'nun gelişi bile bu kadar etkilemediydi yeminleOda bey isterse Usop'lu bölümleri bile sevdirebiliyor.
bence bütün tayfada çıkartacak k.haki ve b.hakiyi . çıkartması da lazım. koskoca KK'nın tayfasında hakisiz adam olur mu. adama gülerlerSevmekten ziyade şoktayız daha çok, Sabo'nun gelişi bile bu kadar etkilemediydi yeminle
Frankyde kesin gözüyle bakıyorum bu haki için ama adam robot olması ne bileyim beni şüpheye düşürüyor ama çıkacaktır b. haki
Keşke gülseydilerde çıkmasaydı bu leyladabence bütün tayfada çıkartacak k.haki ve b.hakiyi . çıkartması da lazım. koskoca KK'nın tayfasında hakisiz adam olur mu. adama gülerler![]()
Bu kadar dayaniksiz karakterlerde gözlem cikmaz ise ilerde önüne gecenden tek yerler.Usoppta 2. Hakininde cikacagini düşünüyorum.Boyle bir konu vardi Bulamadim,bulan linkleyebilir mi?Nami'de ve Robin'de çıkmasına gerek var mı gerçekten ? Biri rotacı diğeri arkeolog gibi bir şey teorikte. Chopper a bile yakıştıramıyorum ben. Sırf kk tayfası diye herkeste çıkacak diye bir şey yok; olmamalı.