Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HR][/HR]Luffy ile dof kral haki carpistirsalar.Luffy galip gelip Dofa dur falan diye komut verse super olur :).
Güçsüz kişileri bayiltip,güçlü kişileri duraklatabilen bir yetenek ustun kullanımda karsidakini kararsizlastirabilmeli:)

En sevdiğim yorumlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor:D
''Luffy nasıl yener bu adamı cidden yazık
_Tabii yenecek oğlum baş karakter''
Ahahahahah:D
Ne diyebilirim ki bu salak kralda olacak ama baş karakter olduğu için oğlum:cool:
Her şeyi gerçek gibi tartışırız ama hala atlatamıyoruz şu baş karakter sendromunu

usopp net adam değil yemişim hakisini daha bi kaç sayfa önce arkasına bakmadan kaçan ben değildim:oleyo2:

Sevmekten ziyade şoktayız daha çok, Sabo'nun gelişi bile bu kadar etkilemediydi yeminle:D

Frankyde kesin gözüyle bakıyorum bu haki için ama adam robot olması ne bileyim beni şüpheye düşürüyor ama çıkacaktır b. haki
bence bütün tayfada çıkartacak k.haki ve b.hakiyi . çıkartması da lazım. koskoca KK'nın tayfasında hakisiz adam olur mu. adama gülerler :D

bence bütün tayfada çıkartacak k.haki ve b.hakiyi . çıkartması da lazım. koskoca KK'nın tayfasında hakisiz adam olur mu. adama gülerler :D
Keşke gülseydilerde çıkmasaydı bu leylada:( Roger'ın tayfadan bazı kimselerde daha şeytan meyvesinin olup olmadığını bilmiyolardı.
Şahsen Chopperde Namide çıkacağını sanmıyorum. Robin tamamda diğer ikisi ucube gibi arkadaş birisi iskelet diğeri robot, insana bunlarda çıkması garip gelliyor en azından bana:D

Franky'de busoshoku olsa anasını ağlatır ortalığın. Saldırıları inanılmaz güçlü zaten. Düşünsenize Hakili füze falan attığını :D

Nami'de ve Robin'de çıkmasına gerek var mı gerçekten ? Biri rotacı diğeri arkeolog gibi bir şey teorikte. Chopper a bile yakıştıramıyorum ben. Sırf kk tayfası diye herkeste çıkacak diye bir şey yok; olmamalı.
Bu kadar dayaniksiz karakterlerde gözlem cikmaz ise ilerde önüne gecenden tek yerler.Usoppta 2. Hakininde cikacagini düşünüyorum.Boyle bir konu vardi Bulamadim,bulan linkleyebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık